25 C
Pápa
2022. június 29.
Kezdőlap Szerzők Írta papaesvideke.hu

papaesvideke.hu

78 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Hamisítatlan kertmozi hangulat a Fellner udvarban

Van annak egy különleges bája, ahogy lassan besötétedik, megjelennek a csillagok, enyhül a nyári nap forrósága, közben pedig popcornnal és hideg frissítővel a kezünkben, kényelmes nyugágyakban várjuk, hogy elinduljon a vetítés. Ha mindez a történelmi belváros falai között, a Múzeumok Éjszakája leple alatt történik, talán még izgalmasabb a szabadtéri mozizás élménye.

Kerékpárút-lezárás

2022. június 25-én 18-24 óra között rendezvény miatt lezárják az Ady sétány kerékpárút Kékfestő Múzeumot érintő szakaszát.

Pályázat múzeumi gyűjtemény- és raktárkezelő munkakör betöltésére

A Pápai Platán Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a Gróf Esterházy Károly MúzeumbanMúzeumi gyűjtemény- és raktárkezelőmunkakör betöltésére. A munkaviszony időtartama: határozatlan idejű munkaviszony A munkavégzés helye:8500 Pápa,...

Nyáresti Kultfilmek

A ’80-as és ’90-es évek legemlékezetesebb kultfilmjei egész nyáron!

HATTÓL NYOLCIG: Steve Jobs

A saját útját járó – és azon a fél világot maga alá gyűrő – zseniről csak egy ilyen film mesélhet igazán: a filmművészet legjobbjai vállvetve feszülnek egymásnak, hogy elkaphassák a lényegét. Gyertek el, hogy együtt dönthessük el, sikerült-e nekik! Június 7-én, kedden, 18 órakor a JMK színháztermében!

Nemzetközi versenyen győzött a pápai atléta

Szombaton délután a dél-lengyelországi Karpaczban lengyel-cseh-magyar válogatott korosztályos atlétikai viadal keretében rendezték azt a dobóversenyt, amelyen a veszprémi Csekő Miklós mellett a pápai Füredi Dániel képviselte a magyar színeket.

Pápa és Vidéke 2022. május

PV_20220519.pdfLetöltés

Tájékoztatás Népességmonitor felmérésről, toborzás kérdezői feladatra

A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) közlése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a KSH 2022. május 26. és július 10. között az emberek lakóhelyére...

Kövess minket

3,520RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baleset a 83-ason

Nem sokkal ezelőtt árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 83-as főút 36-os kilométere közelében.

Rangos atlétikaversenyt rendeznek városunkban

Július 2-án és 3-án a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ), a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj szervezőbizottsága, a Pápai Atlétikai Club (PAC) és a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) együttműködése nyomán nemzetközi atlétikaverseny helyszíne lesz Pápa.

Petőfi örök

Petőfiről, életének utolsó hónapjairól, napjairól, óráiról tartott előadást Rozgonyiné Csepregi Annamária tanárnő a Petőfi Városbarát Egylet legutóbbi összejövetelén. Az ülés helyszíne ezúttal is a katolikus iskola könyvtárterme volt.