14 C
Pápa
2022. május 22.
Kezdőlap Szerzők Írta Haraszti Gábor

Haraszti Gábor

573 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.

Futókörök Napja: 1445 kilométert futottak a pápaiak

Pápa Városa második alkalommal csatlakozott a Futókörök Napjához. Az országos kezdeményezés keretében 9 és 17 óra között a külső-várkerti futókörön lehetett gyűjteni a kilométereket. Városunk 15 település között a 10. helyet szerezte meg.

Bravúrdöntetlennel zárt a PELC női csapata

Az NB II-es női labdarúgó-bajnokság utolsó fordulójában a BVSC-Zugló együttesét fogadta a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A tartalékos pápaiak kétgólos hátrányból felállva 3-3-as döntetlent játszottak.

Megyei elismeréseket vehettek át a pápai sportolók, sportvezetők

Veszprémben, a Megyeházán köszöntötték a 2021-ben kiemelkedően szereplő sportolókat, valamint átadták a Tüskés Endre-díjakat is. Az ünnepségen hat pápai részesült elismerésben.

Győzelem a hazai búcsúmeccsen

Magabiztos sikerrel zárta a 2021/2022-es bajnokság hazai mérkőzéseit a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U19-es együttese. A pápaiak 7-3 arányban győzték le Sárvár csapatát.

Tornaverseny a Munkácsyban

Két év kihagyás után a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola ismét megrendezte a nagy hagyományokra visszatekintő házi tornaversenyét, ahol kicsik és nagyobbak, fiúk és lányok több szeren is megmutathatták ügyességüket.

Nemzetközi kupán szerepelt a Hét Csillag Egyesület

Több mint két év elteltével lépett szorítóba ismét nemzetközi bajnokságon a Hét Csillag Egyesület versenyzője, Tóth Bálint. A Cseh Wushu Szövetség kupáján a pápai versenyző full contact kategóriában indult, ahol végül bronzérmet akasztottak a nyakába.

Erős nemzetközi mezőnyben állt helyt a pápai cselgáncsozó

Tizenhat ország több mint kétszáz judósa vett részt az idei kata Európa-bajnokságon. A magyar csapat tagja volt Mezei Dorina, a Pápai Judo Akadémia versenyzője, edzője is, aki Kis Noémivel párban a hetedik helyen végezett.

Máltai Játékok: A Balla DSE versenyzője két érmet nyert

Czinkán Olivér, a Vajda Márta Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és EGYMI 9. osztályos tanulója egy arany- és egy ezüstéremmel térhet haza a Máltán rendezett meghívásos játékokról.

Tisztes helytállás a kupában

A teke Magyar Kupa harmadik fordulójában a Szuperligában szereplő Répcelakot fogadta a Pápai Vasas SE. A játéknapon érvényesült a papírforma, a vendégek magabiztos győzelmet arattak.

Kövess minket

3,338RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baán Éva Örökségért-díjas

Ma délután az együttesvezetők köszöntésével folytatódott a XX. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozó a Jókai Mór Művelődési Központban. Megható pillanata volt a rendezvénynek, amikor Sikentáncz Szilveszter táncművész, koreográfus, az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület elnöke hosszú évek óta végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Örökségért-díjat adott át Baán Évának.

Gyilkosság a krimifesztiválon – Megjelent Megyeri Judit újabb könyve

A romantikus krimiket író tapolcafői származású Megyeri Judit alias Jud Meyrin újabb könyve május elején jelent meg Gyilkosság a krimifesztiválon címmel. Ezt mutatta be ma délután az érdeklődőknek.

Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.