14 C
Pápa
2022. május 22.
Kezdőlap Szerzők Írta Pápai Rendőrkapitányság

Pápai Rendőrkapitányság

210 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

Ittasan ült volán mögé az eltiltott sofőr 

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Amerikai katonának adta ki magát az internetes csaló

A Pápa-környéki sértett 2022. április 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy 2021 őszén az egyik internetes alkalmazáson keresztül megismerkedett egy férfivel, aki háborús övezetben szolgáló amerikai tábornoknak adta ki magát.

Pozitív eredményt mutatott a kábítószer gyorsteszt egy pápai fiatalnál

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. április 19-én délután arról, hogy egy helyi lakos az otthonában agresszíven és zavarodottan viselkedik, a lakásban tartózkodókkal kiabál. A helyszínre érkező rendőrök meghallgatták a fiatalt, akinél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja.

Bringapontok és szervizoszlopok Veszprém megyében

Hasznos információk a Balaton északi partjára érkező kerékpárosoknak. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kezdeményezésére és a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács támogatásával Veszprém megyében immár hét helyen található...

Ittas járművezetők, közúti szabályszegők és körözöttek is rendőrkézen

A húsvéti hosszú hétvége alatt a pápai rendőrök 23 ittas sofőrrel szemben intézkedtek, akik közül – tekintettel a mért alkoholértékre – 10 fő ellen ittas járművezetés gyanúja miatt bűntetőeljárást indítottak, míg 13 személlyel szemben közigazgatási bírságot szabtak ki.

ROADPOL ALCOHOL & DRUGS – KÖZLEKEDÉSI AKCIÓ AZ UTAKON 

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság is részt vesz az országos közúti ellenőrzésben a húsvéti hosszú hétvégén.

Lezárt akta: A sorompórúdnak ütközött

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!

A pápai rendőrök a húsvéti ünnepekben is óvatosságra intenek.

Figyelemmel, körültekintéssel a vasúti átjáróknál

A balesetek megelőzésére és a szabályok betartására hívják fel a figyelmet a rendőrök.

Kövess minket

3,338RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baán Éva Örökségért-díjas

Ma délután az együttesvezetők köszöntésével folytatódott a XX. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozó a Jókai Mór Művelődési Központban. Megható pillanata volt a rendezvénynek, amikor Sikentáncz Szilveszter táncművész, koreográfus, az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület elnöke hosszú évek óta végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Örökségért-díjat adott át Baán Évának.

Gyilkosság a krimifesztiválon – Megjelent Megyeri Judit újabb könyve

A romantikus krimiket író tapolcafői származású Megyeri Judit alias Jud Meyrin újabb könyve május elején jelent meg Gyilkosság a krimifesztiválon címmel. Ezt mutatta be ma délután az érdeklődőknek.

Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.