31 C
Pápa
2022. június 27.
Kezdőlap Szerzők Írta Varga András

Varga András

3 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Itt a nyár, irány a pápai Várkertfürdő!

Úgy tűnik, júniusra végérvényesen beköszöntött a nyár, ezt mutatja a hőmérő és ezt mutatják a pápai Várkertfürdő látogatószámai is. Mint Nagy Zsolt vezérigazgató elmondta, hétköznapokon is több százan váltanak jegyet, hétvégén pedig elérik a több ezres létszámot is.

Ötvenéves a Bakonyerdő Zrt.

Október 21-én a huszárokelőpusztai vadászházban ünnepelte ötvenedik születésnapját a Bakonyerdő Zrt.

Útfelújítás volt a Gyimóti úton

Korábbi lakossági bejelentések alapján végzett tervezett útburkolat felújítást a Magyar Közút Nzrt. szerda délelőtt a Gyimóti úton. Információnk szerint körülbelül 40 méter hosszban a...

Kövess minket

3,514RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Figyelem, napokig komoly hőség várható!

Az országos tisztifőorvos június 27-én, hétfőn 0 órától június 30-án, csütörtökön 24 óráig harmadfokú hőségriasztást rendelt el – olvasható a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint mától fokozódik a hőség, a jövő héten már 38 fokos maximumokat is mérhetünk.

Hamisítatlan kertmozi hangulat a Fellner udvarban

Van annak egy különleges bája, ahogy lassan besötétedik, megjelennek a csillagok, enyhül a nyári nap forrósága, közben pedig popcornnal és hideg frissítővel a kezünkben, kényelmes nyugágyakban várjuk, hogy elinduljon a vetítés. Ha mindez a történelmi belváros falai között, a Múzeumok Éjszakája leple alatt történik, talán még izgalmasabb a szabadtéri mozizás élménye.

A Hagyományok Hegye is népszerű volt a Múzeumok Éjszakáján

Aki a Múzeumok Éjszakáján nyüzsgés után vagy helyett a természetbe vágyott, a Hagyományok Hegyén Tóth Kálmán és csapata várta. A látogatók a kilátóból gyönyörködhettek az esti fényekben, de sétálhattak a Természet Ösvényén, s megtekinthették az avar kiállítást is.