16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap Szerzők Írta X

X

9 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Somlói Napok 2022… A Folytatás!

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek. 

Állásbörze? Próbálja ki! – Állásbörze Pápán

„Kisvárosi állásbörzék” programsorozat keretében újra állásbörzét szervez a Változó Világért Alapítvány Pápán, április 26-án, a Huszár Közösségi Házban.

Töretlen a pápai Meki népszerűsége

December 16-án nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a pápai McDonald’s, mely a hazai egységek sorában a 95. A „Jövő élménye” koncepció jegyében készült étterem nyitását rendkívüli várakozás előzte meg, a Mekit kedvelők szinte megrohamozták a Celli úton álló létesítményt.

Megnyitott Pápa első McDonald’s étterme – A Jövő Élménye mellett elektromosautó-töltők is várják majd...

Pápán, a Celli úton megnyílt az ország 95., egyben a város első McDonald’s étterme. Az új autós egység a „Jövő Élménye” koncepció szerint épült, melyben kiemelt szerepet kap az innováció és a digitális fejlesztés, miközben a személyesség is fontos eleme a kiszolgálásnak.

Hamarosan megnyílik a pápai McDonald’s étterem

A 95. magyarországi egységként hamarosan megnyitja kapuit a pápai McDonald’s a Celli út elején. Az építési munkálatok júliusban kezdődtek meg, most pedig már az utolsó simításokat végzik a kivitelezők az épületen.

Egy jó ötlet, egy összefogó család és egy átgondolt támogatási program – Így született...

Csütörtökön tartotta a Pápához közeli Nagyalásonyban gazdálkodó Vándor család a Csillagkert Vendégház hivatalos átadóját, melyet egy speciális, mezőgazdaságot és vidékfejlesztést célzó európai uniós pályázati támogatás segítségével valósítottak meg 2020-ban.

Bitva – Party Nyárádon

A Vidékfejlesztési Program keretén belül a Gerence-Marcal-Rába és Somló Környéke Vidékfejlesztési Egyesület által meghirdetett VP6-19.2.1-37-4-17 kódszámú "Térségi értékek megóvása, ismertségük növelése" című pályázati felhívás alapján Nyárád Község Önkormányzata "V. Bitva - Party című térségi értékmegőrző program szervezése Nyárád településen" elnevezésű pályázatával támogatást nyert. A pályázati forrásból megvalósuló rendezvényt 2021. augusztus 13-15. között tartják Nyárádon.

Zene – Tánc – Bor – Somló… Somló Fesztivál 2021

A Somlói Borrend Egyesület, mint a somlói borvidék elkötelezett támogatója belső és külső forrásokkal egyaránt támogatja a borvidék széles körű megismertetését a turizmus, azon belül is elsősorban a borturizmus iránt érdeklődőknek. Az egyesület 2020-ban sikeres pályázatot nyújtott be 2 millió forint összegben a Magyar Falu Program Falusi Civil Alap keretében rendezvény megtartására Somló Fesztivál néven, amelynek időpontja 2021. augusztus 27. (péntek), helyszíne pedig az újonnan a Somló lábánál épült Somló Kapuja Látogatóközpont területe.

Minden, ami hús – Új húsáruházat nyitott a Pápai Hús

Nemrégiben nyitotta meg új, minden eddiginél nagyobb húsáruházát a Pápai Hús Kft. a piactéren. A 400 négyzetméteres létesítmény nemcsak kínálatával emelkedik ki a hagyományos...

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.