16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap Szerzők Írta Babos Petra

Babos Petra

763 CIKKEK 0 HOZZÁSZÓLÁS

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Rendőrjárőrképzés indul – A pápai kapitányságon is várják a jelentkezőket

Augusztus 15-ig lehet még jelentkezni a szeptember 1-jén induló rendőrjárőrképzésre. A rendőri hivatás iránt érdeklődők fogadására a Pápai Rendőrkapitányságon toborzóirodát alakítottak ki, ahol a toborzócsoport munkatársai fogadják az érdeklődőket.

Születésnapját ünnepelte a Várkertfürdő

Szülinapi bulival ünnepelte megnyitása 19. évfordulóját a Várkertfürdő. A változatos programkínálatban szerepelt többek között animációs foglalkozás, színes gyermekműsor, vízitorna, látványos búvárbemutató, ugrálóvár, emellett fellépett H. Szabó Andrea, valamint a Zsoodance, a Pápai Musical Stúdió és Lui, a világrekorder bűvész is.

Egy kicsit mindenki pápai

A Kékfestő Múzeumban július elején tartottak már egy tábort, Szín-Kópé címmel.  Az e heti turnusban az Egy kicsit mindenki pápai elnevezésű programon 20 gyermek vett részt, akikre egész héten számos színes és érdekes program várt.

Pályázatok kicsiknek és nagyoknak

A Pro Cultura Pannoniae Alapítvány rendkívül aktív kulturális és közművelődési tevékenységbe kezdett – mondta ma tartott sajtótájékoztatóján az alapítvány elnöke, Rátz Ottó.

Megnyílt az Új Esély Központ

Nemrégiben nyitotta meg kapuit az ellátottak előtt a Kisfaludy utcában található Új Esély Központ, amely ötven szenvedélybeteg, illetve ötven mentális beteg részére biztosít – az étkezés kivételével – ingyenes nappali ellátást – tájékoztatta a Médiacentrumot Salamon Judit, az Új Esély Központ intézményvezetője.

Szakszervezeti képzés a Pyros Vasas Alapszervezetnél

Csapatmegbeszélésre hívta a Pyros Vasas Alapszervezet a vezetőit és a választott tisztségviselőit. A programon többek között szó esett a cégek és a szakszervezet közötti problémákról is.

Két jármű ütközött össze Pápán

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a Fecske utca elején. A járművekben összesen négyen utaztak. A helyszínre a pápai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, lezárták a Fecske utca érintett szakaszát.

Pápai Családi Fotóalbumok

Ma délután tartották a Pápai Családi Fotóalbumok című előadássorozat 26. rendezvényét a Jókai Mór Városi Könyvtár olvasótermében. A népszerű sorozat keretein belül ezúttal Mátyus Aliz író mesélt édesapjáról, Mátyus Ferencről.

Búcsúját ünnepelte a Szent Anna-templom

Ezen a hétvégén ünneplik a Szent Anna-templom búcsúját. A program szombat este a nagyszülőkért bemutatott szentmisével kezdődött. A búcsúi nagymisét ma reggel tartották, amelyen megáldották a jubiláló házaspárokat is.

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.