15 C
Pápa
2022. szeptember 28.
Kezdőlap Egyéb kategória

Egyéb kategória

Barokk divatbemutató az Esterházy-kastélyban

Divatbemutatónak adott otthont az Esterházy-kastély szeptember 15-én. Az ódon falak közt bemutatott ruhák beszerzésére a Pápa Platán Nonprofit Kft. 3.500.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Eszközbeszerzés a pápai Esterházy-kastélyban közösségfejlesztés céllal című pályázatán.

Dáka Dance Cup (Híradó 2021.09.10.)

Táncra perdültek Veszprém Megyei Fogyatékos Személyek, Pszichiátriai és Szenvedélybetegek Integrált Intézményének ellátottjai és dolgozói. Az első alkalommal megrendezett táncos verseny nagy siker volt, három...

Szüreti mulatság Adásztevelen

Az idei évben is megrendezte a sváb szüreti mulatságot az Adászteveli Német Nemzetiségi Önkormányzat.

Emlékezésül

Két kiváló emberrel lett szegényebb Pápa városa; egy nagyszerű orvossal és egy világbajnok sportolóval. Két különböző életút, melyet összekötött az elhivatottság. Dr. Molnár Dániel...

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Kiskerteket mentenek Nyárádon

Nyárádon a Bitva Vegyesbolt mögötti területen kívül kisebb földterületeken is gazdálkodik az önkormányzat. Több idős nyárádi is van, akik önerőből már nem tudják művelni a házuk mögötti területet, ezért felajánlották kiskertjeiket erre a célra.

Savanyúság is készül a nyárádi paprikából

A nyárádi önkormányzat fóliasátrainak egyikébe évről évre olyan paprikákat is ültetnek, amelyekből később savanyúság készülhet. Az itt termő növények tehát nem csak primőrként kerülnek a vásárlók kosaraiba.