-4 C
Pápa
2021. január 17.
Kezdőlap Rózsaszín október

Rózsaszín október

Rózsaszín, a remény szalagja

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. A Megújulás Klub erre hívta fel a figyelmet az elmúlt időszakban tartott rendezvényeivel.

Együtt a mellrák ellen

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. A Megújulás Klub évtizedek óta komoly erőfeszítéseket tesz az emlőműtött hölgyek összefogásáért és a betegséggel, szűrővizsgálatokkal kapcsolatos ismeretek átadásáért.

Mindig van remény!

Már túl vagyok a betegségemen, de még most is nehéz szívvel írok róla. Azért írom le a tapasztalataimat, mert szeretném, ha mások is erőt gyűjtenének....

Rózsaszínbe borult az Esterházy-kastély

Kora este az Esterházy-kastély udvarán tartották a mellrák elleni küzdelem egész hónapon át tartó hazai rendezvénysorozatának pápai programját.

Emlékfa a mellrák elleni küzdelemért

Ma reggeltől emlékfa hívja fel a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre az Esterházy-kastély udvarán.

Rózsaszínbe öltözik a kastély

Szombaton és vasárnap este rózsaszín fénybe öltözik az Esterházy-kastély. A kezdeményezéssel a Megújulás Klub és támogatói, a Farkasgyepűi Egészségfejlesztési Iroda és az Esterházy-kastély a Rózsaszín október elnevezésű programsorozathoz csatlakoznak, és az emlőrák elleni küzdelemre kívánják felhívni a figyelmet általa - mondta el a Médiacentrum kérdésére Hörömpöly Imréné, a klub vezetője.

Kövess minket

1,074RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Vörös kód a nagy hideg miatt

A tartósan hideg időjárás miatt január 17-én, vasárnap déltől 19-én, kedden 12 óráig életbe lép a hajléktalan emberek életét védő vörös kód – jelentette be Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Krisztinavárosi Hajléktalan Centrumában.

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Perutz FC

A téli felkészülési időszak első hetének lezárásaként a győri DAC ellen lépett pályára a Perutz FC. A stadion műfüves pályáján háromgólos hazai győzelem született.

15. nap

Január 1-én kaptam meg a koronavírus elleni oltásomat és ennek örömére naplót indítottam, hogy mi történik velem nagyban és molekuláris szinten a következő 30...