13 C
Pápa
2020. október 25.
Kezdőlap Rózsaszín október

Rózsaszín október

Együtt a mellrák ellen

Október az emlőrák elleni küzdelem hónapja. A Megújulás Klub évtizedek óta komoly erőfeszítéseket tesz az emlőműtött hölgyek összefogásáért és a betegséggel, szűrővizsgálatokkal kapcsolatos ismeretek átadásáért.

Mindig van remény!

Már túl vagyok a betegségemen, de még most is nehéz szívvel írok róla. Azért írom le a tapasztalataimat, mert...

Rózsaszínbe borult az Esterházy-kastély

Kora este az Esterházy-kastély udvarán tartották a mellrák elleni küzdelem egész hónapon át tartó hazai rendezvénysorozatának pápai programját.

Emlékfa a mellrák elleni küzdelemért

Ma reggeltől emlékfa hívja fel a figyelmet az emlőrák elleni küzdelemre az Esterházy-kastély udvarán.

Rózsaszínbe öltözik a kastély

Szombaton és vasárnap este rózsaszín fénybe öltözik az Esterházy-kastély. A kezdeményezéssel a Megújulás Klub és támogatói, a Farkasgyepűi Egészségfejlesztési Iroda és az Esterházy-kastély a Rózsaszín október elnevezésű programsorozathoz csatlakoznak, és az emlőrák elleni küzdelemre kívánják felhívni a figyelmet általa - mondta el a Médiacentrum kérdésére Hörömpöly Imréné, a klub vezetője.

Kövess minket

842RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

3605 kilométer – megdőlt az Országfutás pápai rekordja

Több mint 1200 kilométerrel túlteljesítve a vállalt távot, idén is sikerrel vettek részt a pápai és Pápa környéki futók az Országfutáson.

Idegenben sem tudott javítani a Perutz

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett a Perutz FC, mely a Bicske elleni fiaskó után már hét meccs óta nyeretlen.

Hálaadó szentmise a Szent József-kápolnában

Hálaadó szentmisére gyűltek össze ma délelőtt a hívek a Szent József-kápolnában, arra emlékezve, hogy az épületet 2005 októberében szentelte fel dr. Márfi Gyula érsek.