2 C
Pápa
2020. november 26.
Kezdőlap pályaválasztás

pályaválasztás

Két gimnáziumi osztályt indít a Petőfi a 2021/2022-es tanévben

A Pápai Petőfi Sándor Gimnáziumban a 2021/2022-es tanévben két gimnáziumi osztály indul, a nyolcadikosok három különböző tagozatra jelentkezhetnek: magyar-angol két tanítási nyelvű osztály nyelvi előkészítő évfolyammal (egész osztály), négy évfolyamos emelt szintű német nyelvi tagozat (fél osztály), négy évfolyamos emelt szintű természettudományi tagozat (fél osztály) - tájékoztatta hírportálunkat Bognár Anita intézményvezető.

Kilenc szakmát kínál a Mező

A Kisalföld ASZC Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a 2021/2022-es tanévben is több szakmát kínál a leendő kilencedikeseknek.

Három technikumi és kilenc szakképző iskolai osztályt indít az Acsády

A koronavírus-járvány miatt az idei évben a Pápai Szakképzési Centrum Acsády Ignác Technikum és Szakképző Iskola is online pályaválasztási lehetőségeket kínál a nyolcadikos diákok számára.

Amit a középiskolai felvételi eljárásról tudni kell

A közelmúltban az Oktatási Hivatal közzétette a középiskolai felvételi eljárással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, amelyek tartalmazzák azokat a kiemelt határidőket és időpontokat, amelyekre különösen érdemes odafigyelni. Most ezeket gyűjtöttük egy csokorba.

Négy technikumi osztályt indít a Közgáz

A koronavírus-járvány miatt az idei évben rendhagyó módon készülnek az általános iskolások a pályaválasztásra. Az intézmények nem tartanak nyílt napokat, pályaválasztási tájékoztatókat, hanem az online térben szólítják meg a nyolcadikosokat és szüleiket.

Robotika, művészeti képzés, természettudományok – A Refi képzései a 2021/2022-es tanévben

A járványügyi szabályok szigorú betartása mellett tart nyílt napot november 6-án a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma a református templomban az intézmény iránt érdeklődő diákok és szüleik számára.

Kövess minket

952RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Véget ért a cselgáncs idény

A Pápai Judo Akadémia növendékei országos utánpótlás-bajnokságokkal zárták a 2020-as évet, ahol több pontszerző helyet is elértek.

Ivóvízvezeték-csere a Képző utcában

A közelmúltban fejeződött be a Klauzál utcai ivóvízvezeték cseréje. A kivitelezők a volt Kilián lakótelep egy másik pontjára álltak be a napokban, a Képző utcában hasonló munkát kell elvégezniük a Pápai Vízmű Zrt. gördülő fejlesztési tervének keretében.

Műszaki átadás-átvétel a Kopja utcai beruházásnál (Híradó, 2020.11.25.)

Elkészült a Kopja utca meghosszabbítása, a kivitelező készre jelentette a beruházást, így megkezdődhetett a műszaki-átadás átvétel. Ez azonban még mindig nem jelenti...