4 C
Pápa
2021. április 13.
Kezdőlap nekrológ

nekrológ

Elhunyt dr. Edelényi-Szabó Attiláné dr. Wiesner Katalin

Ismét hatalmas veszteség érte Pápa város közéletét. Életének 78. évében elhunyt dr. Edelényi-Szabó Attiláné dr. Wiesner Katalin szemész főorvos, Pápa Város Díszoklevele kitüntetettje.

Isten veled, szeretett Mesterem!

Alig 24 órája jött a hír, és én 24 órája csak arra tudok gondolni, hogy ez nem létezik! Olyan nincs, hogy Babos Jancsi elment! Az elmúlt negyed évszázadban olyan természetes részévé váltál a világomnak, hogy el sem tudom képzelni, mi lesz ezután...

Elment a Mester

Tegnap 18 órakor érkezett a felfoghatatlan hír, pár perccel korábban elhunyt szeretett kollégánk, Babos János fotóriporter. 2008-as írásunkkal emlékezünk rá.

Kövess minket

2,441RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Jó ütemben épül az M83-as

Már a töltésépítési és próbacölöpözési munkálatokat végzik a kivitelezők a 83-as út új nyomvonalának építése során, adta hírül a Magyarépítők.hu. Mint ismeretes, a 2020 októberében indult útfejlesztés során a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 36 kilométeren, nagyrészt új nyomvonalon létesül négysávos út Pápa és Győr között.

Pápai különdíj a nemzetközi rajzpályázaton

Nagy László, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 6. N osztályos tanulója különdíjban részesült a Bakonyi Csillagászati Egyesület rajzpályázatán.

Márciusra nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Kormányrendelet határozott arról, hogy a meghatározott tevékenységi körű kisadózó vállalkozások,...