25 C
Pápa
2022. június 29.
Kezdőlap Hattól nyolcig

Hattól nyolcig

Nyáresti Kultfilmek

A ’80-as és ’90-es évek legemlékezetesebb kultfilmjei egész nyáron!

HATTÓL NYOLCIG: Steve Jobs

A saját útját járó – és azon a fél világot maga alá gyűrő – zseniről csak egy ilyen film mesélhet igazán: a filmművészet legjobbjai vállvetve feszülnek egymásnak, hogy elkaphassák a lényegét. Gyertek el, hogy együtt dönthessük el, sikerült-e nekik! Június 7-én, kedden, 18 órakor a JMK színháztermében!

HATTÓL NYOLCIG: Shame – A szégyentelen

Nyitottságot igénylő, provokatív dráma függőségről, szexualitásról és a XXI. századból szemünk láttára kivesző személyességről.

HATTÓL NYOLCIG: Fantomszál

Egy klasszikus szerelmi történet bőrébe bújt farkas: friss üzenet a párkapcsolatról, örökérvényű az emberről.

HATTÓL NYOLCIG: Lady Bird

Könnycsatornáinkat humorral és drámával is alaposan átmozgató, őszinte és szókimondó történet lázadásról és felnőtté válásról, anyákról és lányaikról, a Kisasszonyok alkotóitól!

HATTÓL NYOLCIG: Három óriásplakát Ebbing határában

Mildred Hayes gyászoló anya: tinédzser lányát megerőszakolták és megölték, a tettes nem került elő, a rendőrség lezárta a nyomozást.

HATTÓL NYOLCIG: Corpus Christi

Hitről filmet forgatni - és erről ajánlót írni - ma aknamező. Elég kiejteni, hogy „Isten“ és már ugrott is a közönség fele, akik biztosra veszik, valamiféle térítés következik.

KULT-SZERDA: Titán

Egyre több idő telik el két botrányfilm között: a kereskedelmi tévézés választéka és az internet az egekbe tolta az ingerküszöbünket, egyetlen kattintásra vagyunk bármitől....

Nagy sikernek örvend a Hattól nyolcig vetítéssorozat

A Hattól nyolcig elnevezésű vetítéssorozat első filmjét, a Whiplash című zenés drámát november 8-án láthatta a filmbarát közönség, majd november 22-én az Igazság bajnokai című dán krimi-drámát, akcióvígjátékot tekinthették meg a moziban.

HATTÓL NYOLCIG: Az igazság bajnokai

Otto elemző matematikus, épp hazafelé utazik a metrón, amikor felszáll a szerelvényre a fiatal Mathilde és édesanyja. A férfi - bár nehéz napja volt - azonnal átadja a helyét a nőnek, ahogy azt az illem kívánja. Ezen múlik az élete: néhány másodperccel később a metró kisiklik és kettészakad, az anya azonnal meghal a balesetben.

Kövess minket

3,520RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baleset a 83-ason

Nem sokkal ezelőtt árokba hajtott és a tetejére borult egy személyautó a 83-as főút 36-os kilométere közelében.

Rangos atlétikaversenyt rendeznek városunkban

Július 2-án és 3-án a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ), a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj szervezőbizottsága, a Pápai Atlétikai Club (PAC) és a Veszprémi Egyetemi és Diák Atlétikai Club (VEDAC) együttműködése nyomán nemzetközi atlétikaverseny helyszíne lesz Pápa.

Petőfi örök

Petőfiről, életének utolsó hónapjairól, napjairól, óráiról tartott előadást Rozgonyiné Csepregi Annamária tanárnő a Petőfi Városbarát Egylet legutóbbi összejövetelén. Az ülés helyszíne ezúttal is a katolikus iskola könyvtárterme volt.