8.1 C
Pápa
2021. december 1.
Kezdőlap Sport

Sport

Téli teremtornákra várják a jelentkezőket

A Pápai Sport Nonprofit Kft. szervezésében karácsony után és szilveszter előtt két teremlabdarúgó-bajnokságot rendeznek a sportcsarnokban. A Karácsony Kupán a fiatalabb és idősebb generációnak is lehetősége lesz a bajnoki trófea elhódítására.

Kétgólos idegenbeli Perutz-győzelem

Az NB III nyugati csoportjának 19. fordulójában Győrbe látogatott a Perutz FC. A pápai együttes az akadémisták ellen szervezett, fegyelmezett játékkal, mindkét félidőben egy-egy gólt szerezve megérdemelten gyűjtötte be a három pontot.

Távozik a kispadról Kálmán László

A pénteki Rátgéber Akadémia elleni vereséget követően közös megegyezéssel elváltak Kálmán László vezetőedző és a Pápai Kosárlabda Club útjai – adta hírül a klub hivatalos Facebook-oldala.

Szomszédvári rangadóval zárul az ősz

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában a hetek óta jó formát mutató Perutz FC vasárnap a dobogót ostromló ETO Akadémia vendége lesz.

Nem bírt az akadémistákkal a Conoil Pápa KC

A Rátgéber Kosárlabda Akadémia ellen folytatta az NB I/B-s kosárlabda-bajnokság piros csoportjának küzdelmeit a Conoil Pápa KC. A hazai csapat rosszul kezdett és egész mérkőzésen futott az eredmény után, végül az utolsó negyedet szorossá téve sem tudta legyőzni a pécsi fiatalokat.

A dobogón telel az U19

Az U19-es lány labdarúgó-bajnokság ötödik fordulójából elhalasztott mérkőzés pótlásán magabiztos, 4-0-s győzelmet aratott a Pápai Egyesített Labdarúgó Club csapata, ezzel biztossá vált, hogy Tóth Ferenc tanítványai a legjobb háromban töltik a szünetet.

EKG-készülékre gyűjtenek a küzdősportolók

A Koko-Gym SE december 12-én barátságos küzdelmeket rendez a sportcsarnokban, a résztvevői és a szponzori felajánlásokból az egyesület a Gróf Esterházy Kórház sürgősségi osztályát egy új EKG-készülék vásárlásában kívánja segíteni.

Nemzetközi karateversenyt nyert Szigeti Panna

Első helyezéssel tért haza a Törökbálinton megrendezett IBK Nemzetközi Nyílt Kyokushin Karate Bajnokságról Szigeti Panna, a Meiyo Dojo sportolója, aki két év kihagyás után tért vissza a versenyzés világába.

Teke: Második helyre lépett fel a Vasas

Az NB II-es tekebajnokság kilencedik fordulójában otthon tartotta a pontokat a Vasas, mely 5-3 arányban győzte le a Zalaegerszeget. A pápai csapat ezzel a sikerrel második helyen áll a csoportban.

A Perutz nyerte a tabellaszomszédok csatáját

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 18. fordulójában győzelemmel búcsúzott erre az évre a hazai pályától a Perutz FC, mely Sandal Dominik duplájával győzte le a csoport újoncát, a Kelen SC-t.

Kövess minket

2,879RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Együtt rezdülő lelkek alkotta betlehem az Esterházy-kastély udvarán

A betlehemállítás hagyománya az évszázadok során széleskörűen elterjedt, mára talán nincs is olyan település hazánkban, ahol advent idején ne jelenítenék meg Jézus születésének történetét. Így van ez Pápán is, ahol az adventi díszvilágítás és a közösségi karácsonyfa felállítása mellett a betlehem is hozzátartozik az ünnepi készülődéshez.

Épül a református óvoda (Híradó 2021.12.01.)

Ünnepélyes keretek között tették le tegnap délután a Édenkert Pápai Református Óvoda új épületének alapkövét. A tervek szerint az intézmény a 2022-23-as nevelési évben...

Telefonos segítőket keresnek (Híradó 2021.12.01.)

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége pápai stábja ügyelőket keres. A telefonos önkéntesek egy remek csapat tagjaként segíthetnek a rászorulóknak, ehhez kapcsolódóan képzéseken vesznek...