21.9 C
Pápa
2021. június 23.
Kezdőlap Sport

Sport

Kvalifikációs szintet dobott Füredi Dániel

A Sugár úti Atlétikai Centrumban rendezett Savaria Kupán megdobta az U20-as Európa- és világbajnoki szintet Füredi Dániel, a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetője, aki a hat kilogrammos szert közel 70 méterre hajította.

Megdőlt az országos bajnoki címek száma

Lezárultak a Kilián DSE tollaslabdázói számára az idei utolsó korosztályos országos bajnokságok, melyeken a pápaiak összesen 13 érmet szereztek, ebből négy aranyérem lett, amire az egyesület életében korábban soha nem volt példa.

Futásban és kézilabdában is remekeltek a Balla DSE sportolói

Pomázon rendezték az országos mezei futás diákolimpia döntőjét, ahol a Fogyatékkal Élők Veszprém Megyei Sportegyesületét a Balla DSE képviselte. A pápai atléták összesítésben első helyezést értek el.

Frenetikus hangulat a kastélyudvaron

Megtelt a kastély udvarán felállított sátor a Magyarország - Portugália Európa-bajnoki mérkőzés kezdetére. A fantasztikus hangulat miatt is érdemes az óriáskivetítőn követni az eseményt.

Kinevezték a Perutz új vezetőedzőjét

Júliustól új vezetőedző irányítja a Perutz FC-t, Takács Gábor távozása után a 39 esztendős Weitner Ádámot nevezték ki a sárga-kékek trénerének. A szakember legutóbb a szintén NB III-as Sopronnál edzősködött.

Elbúcsúzott a leköszönő kéttornyúlaki sportelnök

Huszonegy év után hivatalosan is elköszönt az elnöki pozíciótól a Kéttornyúlaki Sportegyesület elnöke, Velti József, akinek ünnepélyes keretek között a kéttornyúlaki sportpályán köszönték meg a több mint két évtizedes munkáját.

Közös szurkolás a kastélyudvarban (Cikkünket frissítettük)

Néhány perccel ezelőtt Törökország és Olaszország nemzeti válogatottjának pályára lépésével megkezdődött a labdarúgó-Európa-bajnokság. A kontinensviadalt a kastélyudvarban felállított sátorban is nézhetik a focirajongók, a szervezők mindenkit szeretettel várnak a július 11-ig tartó torna közvetítéseire és a közös szurkolásra.

Bajnok lett a futsal NB I-ben a PELC játékosa

Kovács Mátéval, a Pápai Egyesített Labdarúgó Club játékosával a soraiban a Haladás VSE első alkalommal lett a férfi futsal NB I aranyérmese. A vasiak a bajnoki döntőben a Berettyóújfalut győzték le.

Fókuszban a kézilabdautánpótlás-képzés

Kecel és Túrkeve után Pápán zárult a Magyar Kézilabda Szövetség A Kézilabda az iskolában program kötelező, kifejezetten utánpótlással kapcsolatos témaköröket feldolgozó továbbképzése. A szakmai napon közel százötvenen vettek részt.

Újabb első hely a pápai kerékpárostól

A múlt heti, csákvári maratonon elért első helye után ismét a dobogó legmagasabb fokára állhatott Ferenczi Balázs, a HeloVelo Bike & Cafe kerékpárosa, aki ezúttal a Superior Marathon Challenge-en bizonyult a leggyorsabbnak.

Kövess minket

2,512RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

III. fokú hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan a...

Kormánykitüntetést kapott Frank Liu

A Magyar Érdemkereszt Arany Fokozatával tüntette ki a Kormány Frank Liut, a Chi Fu cégcsoport tulajdonosát. A Pápai Hús Kft. tulajdonosaként is ismert üzletembernek ma délben a Parlamentben adta át a kitüntetést Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Ne adjon esélyt a besurranó tolvajoknak!

Rendőrségi tapasztalat, hogy a nyári időszak beköszöntével megnövekedhet azoknak a bűnelkövetőknek a száma, akik a lakások, családi házak, nyaralók nyitva hagyott ajtajain vagy nyílászáróin keresztül jutnak be az otthonokba, és eltulajdonítják a könnyen fellehető értékeket.