6 C
Pápa
2020. október 30.
Kezdőlap Sport

Sport

Egyéni és csapat tollaslabda sikerek

Utánpótlás ranglistaversennyel és csapatbajnoki fordulóval folytatódott az őszi szezon a Kilián DSE tollaslabdázói számára, akik Cegléden nyolc versenyszámban két arany-, két ezüst- és két bronzéremmel gazdagodtak.

Formagyakorlatban és küzdelemben is érmeket szereztek

A Magyar Tradícionális Kung-Fu és Wushu Szakszövetség országos bajnokságán összesen nyolc érmet szereztek a Hét Csillag Egyesület versenyzői.

Elmarad a Perutz vasárnapi bajnokija

A Pápai Perutz FC hétvégi ellenfelénél koronavírusos eseteket regisztráltak, ezért elmarad a pápai csapat vasárnapi mérkőzése.

A Veszprém legyőzésével jutott tovább a Conoil Motax KC Pápa

A dr. Hepp Ferenc Emlékkupa harmadik fordulójában Pápa - Veszprém megyei rangadót rendeztek, melyet 81-68 arányban a pápaiak nyertek meg.

Új időpontokban játszik a Perutz, kötelező a maszkhasználat

Három helyen is változás történt a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC menetrendjében, melynek mérkőzésein kötelező a maszk viselése.

3605 kilométert teljesítettek a pápai futók az Országfutáson

Több mint 1200 kilométerrel túlteljesítve a vállalt távot, idén is sikerrel vettek részt a pápai és Pápa környéki futók az Országfutáson.

Idegenben sem tudott javítani a Perutz

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett a Perutz FC, mely a Bicske elleni fiaskó után már hét meccs óta nyeretlen.

Judo: Három arany az országos bajnokságon

Három aranyéremmel – több pontszerző helyezéssel – pápai szempontból kiválóan zárult a másodosztályú országos judo magyar bajnokság.

A Bakonyerdő győzött a nyeretlenek csatáján

A megyei kézilabda-bajnokságban a Tapolca ellen ellentmondást nem tűrő játékkal szerezte meg első győzelmét a Bakonyerdő Pápa.

Változás a Perutz FC keretében

Császár Attila nélkül készül a hétvégi, Bicske elleni mérkőzésre a Perutz FC, a rutinos belső védőt a sárga-kékek vezetőedzője felmentette az edzések látogatása alól.

Kövess minket

876RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

2020. október 29.: 244-en vannak karanténban

Dr. Áldozó Tamás polgármester tegnap kora délután tartott járványügyi sajtótájékoztatója idején 67 zárlat, 60 elkülönítés és 119 járványügyi megfigyelés volt hatályban. Szerda kora estig további határozatok születtek, újabb karanténok elrendeléséről és feloldásáról döntött a hatóság, így október 28-án este 71-en voltak zárlat alatt, 55-re csökkent a hatályban lévő elkülönítő határozatok száma, a járványügyi megfigyelés alá vontak száma pedig 123-ra emelkedett.

Közgyűlés a Pápai Művelődéstörténeti Társaságnál

A Pápai Művelődéstörténeti Társaság ma tartott közgyűlésén a megjelentek beszámolót hallhattak a tavalyi év eseményeiről, illetve az idei év terveiről is beszéltek.

Egyéni és csapat tollaslabda sikerek

Utánpótlás ranglistaversennyel és csapatbajnoki fordulóval folytatódott az őszi szezon a Kilián DSE tollaslabdázói számára, akik Cegléden nyolc versenyszámban két arany-, két ezüst- és két bronzéremmel gazdagodtak.