5 C
Pápa
2020. november 30.
Kezdőlap Sport

Sport

Tipikus egygólos meccsen kapott ki a Perutz FC

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság első előrehozott tavaszi fordulójában a házigazda Perutz FC egy góllal alulmaradt a Sopronnal szemben.

Szenzációs szériában a pápai kosárcsapat

Sorozatban hatodik mérkőzésén is győztesen hagyta el a parkettet a Conoil Motax KC Pápa csapata, mely ezúttal az NB I/B-s kosárlabda-bajnokság 10. fordulójában, Sopronban aratott értékes győzelmet.

Nem volt esélye a tartalékos Bakonyerdő Pápának

Idei utolsó hazai bajnokiján nem tudott meglepetést okozni a Bakonyerdő Pápa, mely a megyei kézilabda-bajnokság hetedik fordulójában vereséget szenvedett a listavezető Szombathelytől.

Szépen búcsúzna a Perutz FC

November 29-én, vasárnap 14 órai kezdéssel zárt kapuk mögött búcsúzik a 2020-as évre a hazai pályától a Perutz FC, Lengyel Ferenc csapatának ellenfele a Sopron lesz.

Véget ért a cselgáncs idény

A Pápai Judo Akadémia növendékei országos utánpótlás-bajnokságokkal zárták a 2020-as évet, ahol több pontszerző helyet is elértek.

Újabb idegenbeli kosárbravúr

A Debrecen U23-as csapata után az Eger ellen is 100 pont fölé jutott az NB I/B-s kosárlabda-bajnokságban a Conoil Motax KC Pápa együttese.

Értékes pontszerzés Lipóton

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 19. fordulójában ponttal tért haza a csoport élmezőnyéhez tartozó Lipót otthonából a Perutz FC.

Klausz Kristófék másodikak lettek a Rally Hungary-n

Élete legjobb magyar bajnoki eredményét érte a Klausz Kristóf - Csányi Botond páros, akik a Nyíregyháza Rally-n abszolút második helyen fejezték be a versenyt, ezzel a bajnokság ötödik helyén állnak.

Idegenbe utazik a Perutz FC

A végéhez közeledik az NB III-as labdarúgó-bajnokság idei szezonja, három fordulóval a téli pihenő előtt a Perutz FC Lipótra látogat.

A sírból jött vissza a Conoil Motax KC Pápa

Az NB I/B-s kosárlabda-bajnokságban 17 pontos hátrányt ledolgozva megőrizte hazai veretlenségét a Conoil Motax KC Pápa, melynek másfél negyednyi jó játék is elég volt a Tiszaújváros legyőzéséhez.

Kövess minket

961RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Ittasan, eltiltva, valamint ittasan és engedély nélkül vezettek, a rendőrök elfogták őket

A pápai rendőrök szabálysértési és büntetőeljárást indítottak a két férfi ellen

Lopás miatt körözték a férfit, a rendőrök elfogták

A körzeti megbízottak Malomsokon igazoltattak egy 26 éves férfit, aki ellen elfogatóparancs volt érvényben.

A várakozás fényei

Advent első vasárnapja van. Egy évvel ezelőtt a város ünnepi díszbe öltözött, színes forgatag töltötte meg az Esterházy-kastély udvarán a karácsonyi vásárt, a jégpályán százak rótták vidáman a köröket, a faházaknál barátok, családok kortyolták a forralt bort és forró csokit, miközben az ünnepre hangoló műsort nézték, s a város adventi koszorúján fellobbant az első láng.