4 C
Pápa
2021. április 13.
Kezdőlap Sport

Sport

Többszörös magyar bajnokot vert a pápai dartsos

A Pápai Holdkő Darts Club SE színeiben versenyző Borbély András a steel nemzeti bajnokság legutóbbi fordulójában legyőzte a többszörös bajnok, profi játékost, Székely ’Penge’ Pált.

Továbbra sem megy az Érd ellen a Perutznak

Nem bírta el két meghatározó játékosa hiányát a Perutz FC, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Hanzl és Skriba nélkül 2-1-es vereséget szenvedett az Érdtől.

Simán nyert az Alsóörs

A Veszprém megyei női kézilabda-bajnokságot vezető Alsóörs magabiztos játékkal győzte le a sérülésektől és betegségektől tizedelt Kilián DSE csapatát, mely becsülettel küzdött a 27-41-es eredménnyel véget érő bajnokin.

Az Érdet látja vendégül a Perutz FC

Az NB III nyugati csoportjának 28. fordulójában a Perutz FC az Érdi VSE alakulata ellen folytatja a pontvadászatot. A mérkőzésen a hazaiak helyzetét sérülések nehezítik.

1-1-re áll a párharc

Az NB I/B zöld csoportjának negyeddöntőjében a két nyert meccsig tartó párharc második felvonásán a Conoil Motax KC Pápa magabiztos játékkal, húsz ponttal győzte le a Vásárhelyi Kosársulit.

Újra dőlnek a tekebábuk

Megtartotta első hivatalos edzését a Pápai Vasas SE, mely hosszú évek elteltével a Téglagyári úti sportcentrumban talált új otthonra. Az amatőr és versenysportolókat mostantól kifogástalan körülmények várják a létesítményben.

Továbbra is a dobogón az U14

Kiütéses, 9-1-es győzelmet aratott az U14-es lány utánpótlás labdarúgó-bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese, ami azt jelenti, hogy Egyed Ákos tanítványai továbbra is harcban vannak az ezüstért.

Balszerencsés Perutz-döntetlen

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a Perutz FC egy ponttal távozott a BKV Előre otthonából, ahol a helyzetek alapján a vendégek rászolgáltak volna a győzelemre.

Magabiztos PELC-siker a rangadón

Pápai győzelemmel ért véget az utánpótlás lány labdarúgó-bajnokság szombati fordulója, ahol a Pápai Egyesített Labdarúgó Club egyik legnagyobb riválisát , a Gyirmótot magabiztosan győzte le.

A BKV Előréhez utazik a Perutz FC

Húsvétvasárnap sincs pihenő a Perutz FC játékosai számára, akik az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a kiesés elől menekülő BKV Előre otthonában győzelmi reményekkel lépnek pályára.

Kövess minket

2,441RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Jó ütemben épül az M83-as

Már a töltésépítési és próbacölöpözési munkálatokat végzik a kivitelezők a 83-as út új nyomvonalának építése során, adta hírül a Magyarépítők.hu. Mint ismeretes, a 2020 októberében indult útfejlesztés során a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 36 kilométeren, nagyrészt új nyomvonalon létesül négysávos út Pápa és Győr között.

Pápai különdíj a nemzetközi rajzpályázaton

Nagy László, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 6. N osztályos tanulója különdíjban részesült a Bakonyi Csillagászati Egyesület rajzpályázatán.

Márciusra nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Kormányrendelet határozott arról, hogy a meghatározott tevékenységi körű kisadózó vállalkozások,...