17.9 C
Pápa
2021. szeptember 17.
Kezdőlap Sport

Sport

Játékos formában ismerkedtek az atlétikával

Csütörtök délelőtt folytatódott a Pápai Atlétikai Club pályaavató programsorozata, a második alkalmon az általános iskolák alsó tagozatosait fogadták a sportcentrumban.

Újabb tornát nyert a Balla DSE

A Magyar Speciális Olimpia Szövetség országos tavaszi tornája után ezúttal a Hársfa Kupán végzett első helyen a Balla DSE labdarúgócsapata, márciusban a fiúk, szeptemberben pedig a lányok nyerték meg divíziójukat.

Két órával korábban játszik a Perutz

Szeptember 18-án az NB II-ben szereplő Budafokot fogadja a MOL Magyar Kupa harmadik körében a Perutz FC. A találkozó kezdési időpontja megváltozott, a mérkőzést a korábban kiadottól eltérően két órával korábban, 16 órától rendezik.

Győzelmi esélyt szalasztott el a Perutz FC

Öt gólt, három kiállítást és hazai sikert láthattak a kilátogató nézők az NB III-as labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában, ahol a vendég Perutz FC ugyan kétszer is kiegyenlített, végül azonban elkerülhető gólokkal alulmaradt a BVSC otthonában.

A listavezetőhöz utazik a Perutz

Komoly kihívás előtt áll a labdarúgó NB III-ban szerepelő Perutz FC, mely a pontvadászat hetedik fordulójában a nyugati csoportot kétpontos előnnyel vezető BVSC-Zugló otthonába látogat.

Az ország legerősebb tűzoltóit keresték

A speciális tűzoltói beavatkozások során fellépő fizikai igénybevételek versenyszerű keretek közötti megmérettetése és annak bemutatása, valamint a szakmai kapcsolatok építése céljából harmadik alkalommal rendezték meg az ország legerősebb tűzoltója versenyt, ahol a pápai repülőtéri tűzoltók értékes tapasztalatokat szereztek.

Pályaavató programsorozat a sportcentrumban

A Pápai Atlétikai Club szervezésében hat alkalomból álló rendezvénysorozat helyszíne a Pápai Sport Centrum, ahol az első napon az óvodásokat ügyességi feladatokkal várták öt állomáson az atlétikapályán.

Darts: Véget ért az amatőr versenysorozat

Borbély András sikerével zárult a Holdkő Darts Club amatőr nyári versenysorozatának döntője, a pápai fiatalember Tunner Gábort győzte le a fináléban.

Skriba tizenegyese döntött

Sorozatban harmadik tétmeccsén is győztesen hagyta el a játékteret a Perutz FC, mely az NB III-as labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának záró találkozóján egy tizenegyesgóllal gyűrte le a Kaposvárt.

Szorgalmasan gyűjtötték a kilométereket a pápai futók

Nagyszerűen szerepelt városunk a Futókörök napja elnevezésű, különleges futóversenyen, hiszen a 129 pápai és Pápa környéki résztvevő közel 1370 kilométert tett meg, amivel Pápa városa a rangsor nyolcadik helyén végzett.

Kövess minket

2,674RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Az állatok világában barangoltak a Fáy óvodában

A Magyar Pedagógiai Társaság és a Kiss Áron Magyar Játék Társaság hatodik alkalommal hirdette meg a Játsszunk Mindannyian! elnevezésű országos játéknapot. A programhoz harmadik éve csatlakozott a Pápai Városi Óvodák Fáy András lakótelepi Tagóvodája.

Újjáépítik a várkerti támfalat

Valamikor egészen hosszan húzódott a Várkert határát jelző támfal a Gróf út mentén - ezt kívánja újjáépíteni az önkormányzat egy szakaszon. Az új támfalnak még csak a tervezése zajlik, a kivitelezés jövő év tavaszán indulhat legkorábban.

Egy pápai irodából lopott két helyi fiatal, a rendőrök elfogták őket

A Pápai Rendőrkapitányság lopás miatt folytat eljárást két 17 éves pápai lakos ellen.A rendőrséget 2021. szeptember 15-én reggel értesítette az egyik pápai gyermekvédelmi intézmény...