-4 C
Pápa
2021. január 17.
Kezdőlap Sport

Sport

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Perutz FC

A téli felkészülési időszak első hetének lezárásaként a győri DAC ellen lépett pályára a Perutz FC. A stadion műfüves pályáján háromgólos hazai győzelem született.

Magabiztos hazai kosársiker

Két kisebb hullámvölgytől eltekintve nem hagyott esélyt ellenfelének a Conoil Motax KC Pápa, mely hatodik hazai mérkőzésén ötödik sikerét aratta, ezúttal a DEAC hajtott fejet a házigazdák előtt.

Versenybírói képzést indít a PAC

A Pápai Atlétikai Club szervezésében tanfolyam indul másod- és harmadosztályú atlétika versenybírók képzésére. Minden 16. életévét betöltött, a téma után érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Távozik a csapatkapitány

Közös megegyezéssel négy játékos is távozik a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC keretéből. Zsirai Martin védő, Horváth Brúnó kapus, Németh Erik középpályás és a csapatkapitány, Szabó Zsolt is máshol folytatja pályafutását.

Megkezdte a felkészülést a Perutz FC

Ma délelőtt megtartotta első edzését a Perutz FC január 7-én kinevezett új edzője, Takács Gábor. Az év első tréningjén 20 játékos vett részt, ott volt a pályán a korábban az U19-hez tanácsolt Császár Attila és a régi-új szerzemény, Jurik Patrik is.

Nagyon jó évet zárt a pápai futóközösség

Az első maratoni vagy félmaratoni célba érkezés, új egyéni csúcs, életmódváltás, először teljesített hat percen belüli kilométer - a Pápai Futók Csoportjának tagjai közül mindenki másra büszke a 2020-as évből.

Hosszabbításos revansot vett a Conoil Motax KC Pápa

Jól indult a 2021-es esztendő az NB I/B-s kosárlabda-bajnokság zöld csoportjában szereplő Conoil Motax KC Pápának, mely elképesztő izgalmak közepette a ráadásban múlta felül a tabella második helyén álló Ceglédet.

Kinevezték a Perutz FC új vezetőedzőjét

Takács Gábor veszi át a december 31-én leköszönt Lengyel Ferenc helyét a labdarúgó NB III-ban szereplő Perutz FC kispadján. Az új trénert ma délután mutatták be a Perutz stadion klubházában.

Megyei és országos tornákon is ott voltak a Holdkő dartsosai

Saját rendezésű tornán, megyei és országos fordulókon egyéniben, párosban és csapatban álltak 2020-ban dobóvonal mögé a Pápai Holdkő Darts Club SE tagjai, akik reményeik szerint idén a tavalyinál több versenyen bizonyíthatják rátermettségüket.

Futók újévi csúcstalálkozója

Mi mással, mint futással indították az évet a Pápai Futók Csoportjának tagjai, akik ezúttal a Bakony legmagasabb hegyére, a 709 méter magas Kőris-hegyre futottak fel. A sportos évkezdést szemétszedő akcióval kapcsolták össze.

Kövess minket

1,074RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Vörös kód a nagy hideg miatt

A tartósan hideg időjárás miatt január 17-én, vasárnap déltől 19-én, kedden 12 óráig életbe lép a hajléktalan emberek életét védő vörös kód – jelentette be Fülöp Attila szociális ügyekért felelős államtitkár a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Krisztinavárosi Hajléktalan Centrumában.

Győzelemmel kezdte a felkészülést a Perutz FC

A téli felkészülési időszak első hetének lezárásaként a győri DAC ellen lépett pályára a Perutz FC. A stadion műfüves pályáján háromgólos hazai győzelem született.

15. nap

Január 1-én kaptam meg a koronavírus elleni oltásomat és ennek örömére naplót indítottam, hogy mi történik velem nagyban és molekuláris szinten a következő 30...