4 C
Pápa
2021. április 13.
Kezdőlap Kék hírek

Kék hírek

Külföldi hatóság körözte a pápai férfit, a rendőrök elfogták

Vagyon elleni bűncselekmény miatt körözték Ausztriában a pápai férfit, a rendőrök őrizetbe vették.

Ittasan vezetett, lezárult a nyomozás

A körzeti megbízottak 2021. április 5-én éjjel Lovászpatonán igazoltattak egy járművel közlekedő sofőrt. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt jelzett, ezért elfogták, további mintavétel miatt előállították és vezetői engedélyét elvették.

Két autó és egy kerékpár ütközött Pápa és Nagygyimót között (Cikkünket frissítettük)

A 832-es számú főút 2. kilométerszelvényében, Pápa és Nagygyimót között két személygépkocsi és egy kerékpár ütközött ma 8 óra 13 perckor – adta hírül a Police.hu A baleset során az elsődleges adatok szerint egy személy megsérült. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett útszakaszon teljes pályás útlezárás van érvényben, a rendőrök a forgalmat Adásztevel és Béb felé terelik. Kérjük az arra haladók fokozott figyelemmel és türelemmel közlekedjenek!

A tetőn keresztül mászott be két üzletbe is a férfi, a rendőrök elfogták

Az egyik pápai dohánybolt tulajdonosa 2021. április 6-án, délelőtt értesítette a rendőrséget arról, hogy két nappal korábban, az éjszaka folyamán ismeretlen tettes az üzletének tetejét megbontva próbált bejutni az épületbe, ám a riasztóberendezés megzavarta.

Baleset a Dózsa György utcánál

Nem sokkal ezelőtt két személygépkocsi ütközött össze a Dózsa György utca és a Tókert utca kereszteződésénél. A helyszínen torlódás nincs, de kérjük az arra haladókat, közlekedjenek fokozott körültekintéssel.

Két autó ütközött az Ötödik utcánál

Két személygépkocsi ütközött össze az Ötödik utcában a Fiumei utca közelében nemrégiben. A helyszínre a városi hivatásos tűzoltók is kiérkeztek, akik áramtalanították a járműveket.

A rendőrség idén is bízik a közlekedők felelős magatartásában

Évtizedek óta megszokott gyakorlat, hogy a húsvéti ünnepek idején a rendőrség kiemelt figyelmet fordít az ittas járművezetők kiszűrésére. Az elmúlt években az ittas sofőrök által okozott balesetek száma csökkent a pápai járásban is. A rendőrség idén is bízik a közlekedők józanságában, felelős viselkedésében.

Zsarolás és rongálás Pápán

A Pápai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el zsarolás bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 20 éves Pápa környéki férfi ellen. A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, majd gyanúsítottként kihallgatták.

Tűz Devecserben – A pápai tűzoltók is a helyszínen (Cikkünket folyamatosan frissítjük)

Tűz ütött ki egy raktárépületben Devecserben, a Szent Imre utcában. Gumi és műanyagbálák égnek mintegy ezer négyzetméteren.

Húsvétkor is óvja vagyontárgyait!

A húsvéti hosszú hétvége alkalmával is figyelmet kell fordítanunk vagyontárgyaink védelmére, hiszen a betörők és besurranó tolvajok ebben az időszakban is megtalálhatják az alkalmat...

Kövess minket

2,441RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Jó ütemben épül az M83-as

Már a töltésépítési és próbacölöpözési munkálatokat végzik a kivitelezők a 83-as út új nyomvonalának építése során, adta hírül a Magyarépítők.hu. Mint ismeretes, a 2020 októberében indult útfejlesztés során a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában 36 kilométeren, nagyrészt új nyomvonalon létesül négysávos út Pápa és Győr között.

Pápai különdíj a nemzetközi rajzpályázaton

Nagy László, a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola 6. N osztályos tanulója különdíjban részesült a Bakonyi Csillagászati Egyesület rajzpályázatán.

Márciusra nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Kormányrendelet határozott arról, hogy a meghatározott tevékenységi körű kisadózó vállalkozások,...