21.9 C
Pápa
2021. június 23.
Kezdőlap Kék hírek

Kék hírek

Ne adjon esélyt a besurranó tolvajoknak!

Rendőrségi tapasztalat, hogy a nyári időszak beköszöntével megnövekedhet azoknak a bűnelkövetőknek a száma, akik a lakások, családi házak, nyaralók nyitva hagyott ajtajain vagy nyílászáróin keresztül jutnak be az otthonokba, és eltulajdonítják a könnyen fellehető értékeket.

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését. A Rendőrség nappali rendszerű, 10 hónapos szakképzést indít 2021. szeptember 1-jén, melynek elvégzésével rendőrjárőr képesítést szerezhetnek a jelentkezők. A résztvevők...

Nadrágot lopott, a rendőrök elfogták

Az egyik pápai áruház alkalmazottja értesítette 2021. június 15-én délután a rendőrséget arról, hogy egy vásárló megpróbált ellopni egy áruvédelmi eszközzel védett farmernadrágot. A rendőrök az üzletben elfogták a lopás feltételezett elkövetőjét.

Kerékpár-regisztráció az osztálykiránduláson

A pápai rendőrök általános iskolás diákok kerékpárjait regisztrálták a BikeSafe rendszerbe.

Ivott, majd volán mögé ült a férfi, végül balesetet okozott

Ismerőse autójával közlekedett egy 27 éves Pápa-környéki férfi 2021. június 13-án hajnalban Vanyolán, amikor egy balra ívelő kanyarban a járművel jobbra letért az úttestről és egy beton oszlopnak ütközött.

Eltűnt egy pápai fiatalember

A Győri Rendőrkapitányság eltűnés miatt keresi Szőke Zalánt. A fiatalember magyar állampolgár, 2000. szeptember 7-én született Pápán.

A tetőn át mászott be a boltokba a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Falubelieket lopott meg a férfi, a rendőrök elfogták

A sértett 2021. április 16-án délután értesítette a rendőrséget arról, hogy három nappal korábban a Pápa közeli családi házuk udvaráról eltűnt egy fejsze.

Illegálisan bontotta az autókat három férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellenük

Hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt eljárás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 51 éves bébi lakossal, annak 24 éves fiával, valamint 50 éves pápai társukkal szemben. A férfiakat 2021. március 11-én Béb településen igazoltatták a rendőrök, akik egy helyi családi ház udvarán gépjárműveket bontottak szét, az ebből származó több köbméter hulladékot.

Már csak pár nap a veszprémi versenyig, nevezzenek Önök is!

A Közlekedik a család elnevezésű országos baleset-megelőzési vetélkedő területi fordulóját 2021. június 5-én tartják. A Veszprém Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2021. június 5-én 9-15 óra között...

Kövess minket

2,512RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

III. fokú hőségriasztás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzési adatai, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakmai ajánlását figyelembe véve az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan a...

Kormánykitüntetést kapott Frank Liu

A Magyar Érdemkereszt Arany Fokozatával tüntette ki a Kormány Frank Liut, a Chi Fu cégcsoport tulajdonosát. A Pápai Hús Kft. tulajdonosaként is ismert üzletembernek ma délben a Parlamentben adta át a kitüntetést Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

Ne adjon esélyt a besurranó tolvajoknak!

Rendőrségi tapasztalat, hogy a nyári időszak beköszöntével megnövekedhet azoknak a bűnelkövetőknek a száma, akik a lakások, családi házak, nyaralók nyitva hagyott ajtajain vagy nyílászáróin keresztül jutnak be az otthonokba, és eltulajdonítják a könnyen fellehető értékeket.