14 C
Pápa
2022. május 22.
Kezdőlap Kék hírek

Kék hírek

Legyen körültekintő, ha az interneten vásárol!

Egy webáruházból rendelt a sértett, de nem érkezett meg az előre kifizetett termék. A pápai rendőrök óvatosságra intik az online vásárlókat.

Hármas karambol a 83-ason

Összeütközött két személyautó és egy kistehergépkocsi Tét közelében a 83-as főút Győrszemere felé vezető szakaszán, az 54. kilométernél – adta hírül a Katasztrófavédelem.hu. Az érintett útszakaszt teljes szélességben lezárták, kérjük, az arra haladók fokozott figyelemmel közlekedjenek, ha tehetik, keressenek másik útvonalat!

Baleset az Aradi utcában

Több olvasónk is jelezte és a Katasztrófavédelem.hu-n is olvasható, hogy nemrég baleset történt az Aradi utcában. A Tókert egyik legforgalmasabb utcájában ma a délutáni órákban egy kisteherautó és egy személyautó karambolozott. Az esethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és kiemeltek egy embert a személyautóból.

Kaput és zárat rongált, sőt még a kukát is kiborította 

A Pápai rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 21 éves férfit. A sértett 2022. február 21-én értesítette a rendőrséget arról, hogy előző nap délután ismeretlen tettes...

Baleset a Celli úton

Információink szerint néhány perccel ezelőtt közlekedési baleset történt a Celli úton, nem messze a tegnap esti baleset helyszínétől. A Katasztrófavédelem.hu-n az olvasható, hogy összeütközött két személygépkocsi, a balesetnél a pápai hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést, az egyik gépkocsit áramtalanították.

Ittasan ült volán mögé az eltiltott sofőr 

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

Baleset Pápa közelében

Szántóföldre zuhant egy autó nem sokkal ezelőtt a 832-es számú főúton, adta hírül a Katasztrófavédelem.hu.

Amerikai katonának adta ki magát az internetes csaló

A Pápa-környéki sértett 2022. április 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy 2021 őszén az egyik internetes alkalmazáson keresztül megismerkedett egy férfivel, aki háborús övezetben szolgáló amerikai tábornoknak adta ki magát.

Baleset a 83-ason

Nem sokkal ezelőtt baleset történt a 83-as főúton, Pápa térségében – adta hírül a Katasztrófavédelem.hu.

Pozitív eredményt mutatott a kábítószer gyorsteszt egy pápai fiatalnál

Állampolgári bejelentés érkezett a rendőrségre 2022. április 19-én délután arról, hogy egy helyi lakos az otthonában agresszíven és zavarodottan viselkedik, a lakásban tartózkodókkal kiabál. A helyszínre érkező rendőrök meghallgatták a fiatalt, akinél felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja.

Kövess minket

3,338RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baán Éva Örökségért-díjas

Ma délután az együttesvezetők köszöntésével folytatódott a XX. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozó a Jókai Mór Művelődési Központban. Megható pillanata volt a rendezvénynek, amikor Sikentáncz Szilveszter táncművész, koreográfus, az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület elnöke hosszú évek óta végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Örökségért-díjat adott át Baán Évának.

Gyilkosság a krimifesztiválon – Megjelent Megyeri Judit újabb könyve

A romantikus krimiket író tapolcafői származású Megyeri Judit alias Jud Meyrin újabb könyve május elején jelent meg Gyilkosság a krimifesztiválon címmel. Ezt mutatta be ma délután az érdeklődőknek.

Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.