8.1 C
Pápa
2021. december 1.
Kezdőlap Kék hírek

Kék hírek

Elfogták és őrizetbe vették

Az eljárás során arra is fény derült, hogy a 44 éves gyanúsított 2021 októberében több helyre is betört, Börcsön egy faházba ment be, ahonnan munkagépeket, kerti szerszámokat, egy ausztriai üzlet tárolójából pedig üdítőket és ablakmosó folyadékot lopott el.

Eljárást indítottak a rendőrök a közterületen autót bontó férfi ellen

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát. Telefonon érkezett bejelentés a rendőrségre 2021. február 8-án délelőtt, hogy egy férfi a lakása előtti füves területen gépkocsit...

A zebrán sodorta el a gyalogosokat

Egy 46 éves helyi férfi 2021. november 24-én reggel személygépkocsival közlekedett Pápán. Az egyik útkereszteződésbe érve jobbra kanyarodott, melynek során elsodorta a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen áthaladó anyát és gyermekét.

Halmozta a szabálysértéseket

A járőrök 2021. november 23-án reggel Pápa-Kéttornyúlakon a megengedett legnagyobb 50 km/óra sebesség helyett egy 66 km/óra sebességgel közlekedő gépjárműre figyeltek fel. A rendőrök az autó vezetőjét igazoltatták és megállapították, hogy a gépkocsi nem rendelkezik érvényes kötelező gépjármű-felelősségbiztosítással, azt a forgalomból is kivonták, továbbá a sofőr vezetői engedélyének érvényessége lejárt.

Őrizetben a két pincefeltörő férfi

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 18 éves pápai és a 27 éves hosszúperesztegi lakost.

Biztonságos tűzifavásárlás

A Pápai Rendőrkapitányság a tűzifa árusításával elkövetett csalások megelőzésére figyelmeztet.

Lezárt akta: áruházból lopott a pár

A rendőrséget az egyik pápai hipermarket biztonsági őre értesítette 2021. május 16-án délelőtt arról, hogy egy párt lopáson ért tetten, ám csak a nőt sikerült visszatartania, a férfi elfutott.

Őrizetben a bántalmazó

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai elfogták és őrizetbe vették a 39 éves pápai lakost, aki bántalmazta volt élettársát és az autóját is engedély nélkül elvitte.

Közlekedési baleset Pápa és Nagygyimót között

Az oldalára borult egy kisteherautó a 832-es főút Pápa és Nagygyimót közötti szakaszán, a 4. kilométernél – olvasható a Katasztrófavédelem.hu-n.

Kábítószer-termesztőket buktatott le a körzeti megbízott

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottja 2021. október 22-én Kemenesszentpéter külterületén két, egymáshoz közel fekvő helyszínen vadkender-ültetvényre bukkant, ahol a növények szárain már csak elvétve voltak levelek, vélhetően pár nappal korábban azokat leszüretelték.

Kövess minket

2,879RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Együtt rezdülő lelkek alkotta betlehem az Esterházy-kastély udvarán

A betlehemállítás hagyománya az évszázadok során széleskörűen elterjedt, mára talán nincs is olyan település hazánkban, ahol advent idején ne jelenítenék meg Jézus születésének történetét. Így van ez Pápán is, ahol az adventi díszvilágítás és a közösségi karácsonyfa felállítása mellett a betlehem is hozzátartozik az ünnepi készülődéshez.

Épül a református óvoda (Híradó 2021.12.01.)

Ünnepélyes keretek között tették le tegnap délután a Édenkert Pápai Református Óvoda új épületének alapkövét. A tervek szerint az intézmény a 2022-23-as nevelési évben...

Telefonos segítőket keresnek (Híradó 2021.12.01.)

A Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége pápai stábja ügyelőket keres. A telefonos önkéntesek egy remek csapat tagjaként segíthetnek a rászorulóknak, ehhez kapcsolódóan képzéseken vesznek...