13 C
Pápa
2020. október 25.
Kezdőlap Koronavírus

Koronavírus

2020. október 23.: 7 újabb fertőzött városunkban

7 pápai koronavírus fertőzése igazolódott be az elmúlt 24 órában - közülük 2 fő megfigyelés, 1 pedig elkülönítés alatt állt már -, ugyanakkor 3 Covid pozitív személyt gyógyultnak nyilvánítottak, így október 22-ről 23-ra 62-ről 66-ra emelkedett a fertőzöttek száma Pápán.

2020. október 22.: 370-en vannak karanténban

61 pápai van zárlat alatt, 45 az elkülönítés alatt állók száma, 208 járványügyi megfigyelés van hatályban és összesen 314-en vannak karanténban –...

Emelkedő esetszámok, bezárt intézmények – polgármesteri sajtótájékoztató a járványhelyzetről

Az elmúlt heti adatokhoz képest jelentősen megnőtt a koronavírusos esetek száma városunkban. Az aktív igazolt fertőzöttek száma meghaladta az augusztusi csúcsot – többek közt erről is beszámolt ma 15 órakor kezdődött sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás polgármester.

2020. október 20.: Rekordot döntött a fertőzöttek száma

Október 20., kedd délutánra 58-ra emelkedett a Covid fertőzöttek száma városunkban. Ilyen sok pozitív eset még nem volt Pápán.

2020. október 19.: 9 új fertőzött

Vasárnapról hétfőre 2 új igazolt pozitív személyt helyezett zárlat alá a hatóság, 7 pápai pedig elkülönítésből került zárlat alá, így összesen 9 új fertőzött van városunkban.

2020. október 18: Erős belső dinamizmus a járványügyi adatokban

Erős belső dinamizmus jellemezte a hétvégén városunkban a járványhelyzetet, a hatóság által újonnan elrendelt és feloldott, illetve lejárt karanténok száma megközelítette a...

2020. október 16.: Jelentősen csökkent a járványügyi megfigyelések száma

44 pápai járványügyi megfigyelése járt le az elmúlt 24 órában, így jelentősen csökkent az ilyen típusú karanténok száma. Míg csütörtökön 239-en álltak...

2020. október 15.: 25 új karanténhatározat

Eggyel nőtt a fertőzöttek száma városunkban az elmúlt 24 órában, ez derült ki a mai járványügyi adatokból. Az újabb azonosított pozitív eset...

2020. október 14. este: Rekordlétszámú pápai van karanténban

Dr. Áldozó Tamás polgármester kora délutáni sajtótájékoztatóját követően nagyszámú karanténhatározatot adott ki a hatóság, így ma este a karanténban lévők száma meghaladja...

Növekvő esetszámok

Az elmúlt hét járványügyi adatait ismertette 14 órakor kezdődött sajtótájékoztatóján dr. Áldozó Tamás polgármester. A városvezető arról számolt be, hogy a napokban emelkedés volt tapasztalható az igazolt pozitív esetek és az elrendelt karanténok terén egyaránt, azonban még mindig elmondhatjuk azt, hogy a megyei esetszámokhoz képest a pápai adatok mérsékeltek maradtak.

Kövess minket

842RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

3605 kilométer – megdőlt az Országfutás pápai rekordja

Több mint 1200 kilométerrel túlteljesítve a vállalt távot, idén is sikerrel vettek részt a pápai és Pápa környéki futók az Országfutáson.

Idegenben sem tudott javítani a Perutz

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában 1-0-s vereséget szenvedett a Perutz FC, mely a Bicske elleni fiaskó után már hét meccs óta nyeretlen.

Hálaadó szentmise a Szent József-kápolnában

Hálaadó szentmisére gyűltek össze ma délelőtt a hívek a Szent József-kápolnában, arra emlékezve, hogy az épületet 2005 októberében szentelte fel dr. Márfi Gyula érsek.