16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap 2021

Éves cikkek: 2021

Sportos évbúcsúztató

Egy év kényszerű szünet után ismét megrendezték városunkban a három évtizedes múlttal rendelkező szilveszteri futóversenyt. A belvárosban kialakított útvonalon több mint százan indultak.

Töretlen a pápai Meki népszerűsége

December 16-án nyitotta meg kapuit a vendégek előtt a pápai McDonald’s, mely a hazai egységek sorában a 95. A „Jövő élménye” koncepció jegyében készült étterem nyitását rendkívüli várakozás előzte meg, a Mekit kedvelők szinte megrohamozták a Celli úton álló létesítményt.

Közel száz táncos a Zsoodance-gálán

Immár nyolcadik alkalommal rendezte meg a Zsoodance Tánc Sport Egyesület gálaműsorát, melynek a Jókai Mór Művelődési Központ volt a helyszíne ma este.

Pápán maradt a Karácsony Kupa

Egy végletekig kiélezett, hetesrúgásokba torkolló, izgalmas döntővel zárult az első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal megrendezett Karácsony Kupa, ahol főként a Perutz-játékosok alkotta Mcbet együttese hódította el a győztesnek járó serleget.

Darts: Hazai siker az Ünnep Kupán

2021 legeredményesebb pápai versenyzője, Borbély András nyerte a Holdkő Darts Club idei utolsó kupáját, melyre amatőr és igazolt versenyzők jelentkezését is várták.

74 gól született a Karácsony Kupa első napján

Az 'A' és 'B' csoport mérkőzéseivel a Városi Sportcsarnokban elkezdődött a Karácsony Kupa, ahol 12 találkozót követően a Szerbusztok, a VakOn FC, a McBet és a Bak-Elit csapata jutott a legjobb 16 közé.

Príma lett a pumpapálya

Príma lett a külső-várkerti pumpapálya - így vélekedtek azok a fiatalok, akik ma részt vettek a pályaavatón és ki is próbálták a város új sportlétesítményét. A rendezvényt több tucat bicajos és még több érdeklődő jelenlétében tartotta az önkormányzat.

Családi asztalitenisz-délután

Az NB-s és megyei bajnokságokban szereplő játékosok és hozzátartozóik részére a Pápa és Környéke Asztalitenisz SE harmadik alkalommal rendezte meg családi napját, ahol három kategóriában is győztest hirdettek.

Ismét migránsok Pápa közelében

Az embercsempészek karácsonykor sem pihennek, a Police.hu az elmúlt napokban két alkalommal is arról adott hírt, hogy migránsokat fogtak Pápa közelében.

Tűz a Szent László utcában

Éjfél előtt tűz keletkezett egy Szent László utcai társasház egyik földszinti lakásában – adta hírül a Katasztrófavédelem.hu.

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.