15 C
Pápa
2022. október 1.
Kezdőlap 2021 május

Havi cikkek: május 2021

Kézilabda: Utánpótlástornával zárult az év

A Kilián DSE az U12-es korosztály számára háromcsapatos kézilabda minitornát rendezett a Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium tornatermében, ahol a pápaiak mellett Ősi és Celldömölk lépett pályára.

Járási történelemverseny a Tarczyban

A Tarczy Lajos Általános Iskola 2008 óta ad otthont a járási történelemversenynek. Rostáné Horváth Ida, a verseny szervezője elmondta, az előző évben a járvány miatt nem lehetett megszervezni a versenyt és sajnos idén sem tudták a megszokott formában lebonyolítani a több éves múltra visszatekintő megmérettetést.

Nyáravató tekeverseny

A férfiaknál pápai, míg a hölgyeknél pétfürdői siker született a Pápai Sportcentrum nyáravató tekebajnokságán, ahol a három nap során összesen 28 együttes szállt harcba a győztesnek járó trófeákért.

Ön mit tervez a nyárra?

Holnaptól beköszönt a meteorológiai nyár, ám az időjárás korántsem nyarat idéző. Az időjósok azonban azzal biztatnak, hogy a hét második felétől tényleg beköszönt a nyárias idő. Sokan már tervezgetik a nyári programjaikat, nyaralásaikat. Ezúttal arról kérdeztük a belvárosban a járókelőket, mi a véleményük a hűvös májusi időjárásról és mit terveznek a nyárra.

Elfogadta a város zárszámadását a polgármester (Híradó, 2021.05.31.)

Bár a járványügyi korlátozásokat már több lépcsőben enyhítette a kormány, a veszélyhelyzetről szóló rendelet még érvényben van, így az is, hogy a polgármester hatáskörébe...

Nyílt nap az óvodákban (Híradó, 2021.05.31.)

A Pápai Városi Óvodák tagintézményeiben június 5-én szombaton nyílt nap keretében ismerhetik meg a szülők az óvodákat. Minden óvodában ugyanazt a nevelőmunkát folytatják az...

Gyermeknap a Bóbita bölcsődében (Híradó, 2021.05.31.)

A Pápai Egyesített Bölcsődékben azt vallják, hogy minden nap gyermek nap, azonban ezekben a napokban különleges élményekben volt részük a gyerekeknek. Mind a három...

Közösen kertészkedtek (Híradó, 2021.05.31.)

Szombaton a volt Kilián és a Vajda lakótelepen számos épület előtt szorgoskodtak az ott élők: ástak, ültettek, gereblyéztek, öntöztek. A Mint vízbe dobott kavics...

Gyermeknap a bölcsődékben

Légvár, vattacukor, ügyességi játékok, ezernyi szórakozás várta az apróságokat a város bölcsődéinek gyermeknapi programjain.

Valami épül a hipermarket mellett

Hosszú ideje találgatások tárgya, hogy vajon mi épülhet a Celli út - Vásár utcai körforgalom melletti üres telekre. Ma építési konténereket szállítottak a helyszínre,...

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Negyvenéves a karate Pápán

Közös edzéssel és vacsorával ünnepelte a Griff SE a pápai kyokushin karate megalakulásának negyvenedik évfordulóját. A jeles eseményre minden olyan tagot vártak, aki az elmúlt négy évtizedben rövidebb vagy hosszabb időre megfordult a pápai dojoban.

Perutz FC: Hat gól két félidőre osztva

Kiütéses győzelemmel folytatta a megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságot a Perutz FC. A pápai együttes a nyeretlen Balatonfűzfő otthonában az első és a második félidőben egyaránt három gólt szerezve gyűjtötte be a három pontot.

Kettős ünnepet ül a nyugdíjas-egyesület

Több mint ötszáz szépkorú pápai polgár tölti együtt a mai napot a Városi Sportcsarnokban. Ünnepel a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete, méghozzá kettős ünnepet: egyrészt a szervezet megalakulásának 30. évfordulóját, másrészt az idősek világnapját.