16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap 2021 július

Havi cikkek: július 2021

Névadó ünnepség a tekecsarnokban (Cikkünket frissítettük)

Ezekben a percekben is zajlik a Pápai Sport Centrumban található tekepálya ünnepélyes névadó ünnepsége, melyet követően a létesítmény hivatalosan is a Makkai Miklós tekecsarnok nevet viseli majd.

Menetrendi változások

A Volánbusz honlapján megjelent tájékoztató szerint augusztus 1-jétől az alábbi, Pápát is érintő menetrendi változások lépnek életbe a Pécs – Dombóvár – Veszprém – Pápa útvonalon közlekedő autóbuszok esetében.

Nehéz meccsel indul a szezon

Öthetes felkészülési időszak után augusztus 1-jén a Perutz FC nekivág a 2021/2022-es NB III-as labdarúgóidénynek, a pápaiak 18 órai kezdéssel a Sopront látják vendégül.

Komoly gondokat jelent az illegális régészkedés

A Szakmai közösségi találkozók elnevezésű projekt keretében a Kékfestő Múzeumban nemrégiben indult régészeti előadássorozat harmadik összejövetelén a Várak, kincsek és rablók című előadást hallhatták a megjelentek Szabó Gábor, az ELTE Régészeti Karának docense tolmácsolásában.

Bemutatkoztak a Perutz nyári igazolásai

A Perutz-stadion klubházában rendezett szurkolói ankéton bemutatta nyáron szerződtetett játékosait a Perutz FC. Szintén ezen az alkalmon mesélt a felkészülésről és vázolta terveit a nyáron érkezett edző, Weitner Ádám.

Év erdésze verseny a Bakonyerdőnél (Híradó 2021.07.30.)

Az Országos Erdészeti Egyesület az idei évben is megrendezi Az év erdésze versenyt, melyen minden állami erdőgazdaság képviselteti magát. Az országos döntőt házi versenyek...

Évfordulósok köszöntése a nyugdíjas egyesületnél (Híradó 2021.07.30.)

A Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesület tagjai aktívan töltik a nyarat. Baán Évától, az egyesület elnökétől megtudtuk, a nagy sikerű juliális után voltak már informatika...

Projektindító rendezvény a Fenyveserdő bölcsődében (Híradó 2021.07.30.)

10 nap múlva munkaterületté válik a Fenyveserdő Bölcsőde, hiszen megkezdődhet a korszerűsítés az önkormányzat által elnyert 550 millió forintos TOP projekt keretében. Ez alkalomból...

Az erőszak nem válasz semmire (Híradó 2021.07.30.)

A veszprémi Alkohol-Drogsegély Ambulancia Szertelenül határok nélkül elnevezésű prevenciós programjának keretében egy négy részből álló előadássorozat indult nyáron, aminek harmadik részét a Soha senkinek...

Tapolcafőn kirándultak az Esterházy-kastély táborozói (Híradó 2021.07.30.)

Az Esterházy-kastély a nyár folyamán több turnus nyári tábort szervezett gyermekek részére. Ezen a héten rengeteg élmény várta a résztvevőket. Bringóhintózás, kézművesfoglalkozás, kirándulás, játékos...

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.