14 C
Pápa
2022. május 22.
Kezdőlap 2022 január

Havi cikkek: január 2022

Megújulhat a Szent István út egy szakasza

A képviselő-testület csütörtöki ülésén született döntés arról, hogy az önkormányzat ismét pályázatot nyújt be a Belügyminisztérium belterületi utak, járdák, hidak felújítására vonatkozó felhívására.

Nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában

Péntek óta nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában, ezért a kisgyermekeket holnaptól a két közeli tagóvodában helyezik el. Az okokról Csákvári Juditot, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetőjét kérdezte a Médiacentrum.

Nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában (Híradó 2022.01.31.)

Az első felmérések szerint több millió forintos kár keletkezett pénteken a Huszár lakótelepi tagóvodában az áramszolgáltató karbantartási munkái miatt. Információink szerint a karbantartás idejére...

Útfelújításra pályázik a város (Híradó 2022.01.31.)

Rozmaring utca, Gróf út, Veszprémi, Külső-Veszprémi út - csak néhány helyszín, ahol az elmúlt években belügyminisztériumi pályázat forrás segítségével újulhatott meg a járda. A...

Együttműködési megállapodást kötött a PELC és az MTK (Híradó 2022.01.31.)

Az elmúlt héten mindkét fél számára hasznos és előnyös partneri megállapodást kötött a Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia. Az...

Tört, zúzott a szél Pápán (Híradó 2022.01.31.)

Vasárnap Magyarországra is lecsapott a Malik viharciklon, amely este elvonult, és éjjelre mérséklődött a szél. A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint tizenhat alkalommal...

Fákat döntött, tetőket rongált a szélvihar

Vasárnap sokfelé okozott gondot a nagy erejű szél Pápán és környékén. A város több pontján letört faágak, kidőlt fák nehezítették a közlekedést.

Kürti József emlékének ajánlották győzelmüket a kézilabdázók

A 2022-es esztendő első tétmérkőzésén a Veszprém-Zala megyei megyei első osztályú kézilabda-bajnokságban a Bakonyerdő Pápa a dobogó harmadik fokán álló Ősit látta vendégül. A meccset 30-27 arányban a hazaiak nyerték, akik szezonbéli ötödik sikerüket a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kürti József emlékének ajánlották.

Viharos szél tombol

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területén viharos szélre figyelmeztet, ami a délelőtti órákban Pápára is megérkezett. A szél károkat is okozott.

Közel állt a dobogóhoz az U10

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club szervezésében a 2012. január elseje után születettek bajnokságával folytatódott a téli teremtornák sorozata. Az U10-es kupát Veszprém nyerte, a házigazdák két csapata közül a kékek épphogy lecsúsztak a dobogóról.

Kövess minket

3,338RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Baán Éva Örökségért-díjas

Ma délután az együttesvezetők köszöntésével folytatódott a XX. Országos Ifjúsági Néptánctalálkozó a Jókai Mór Művelődési Központban. Megható pillanata volt a rendezvénynek, amikor Sikentáncz Szilveszter táncművész, koreográfus, az Örökség Nemzeti Gyermek és Ifjúsági Népművészeti Egyesület elnöke hosszú évek óta végzett fáradhatatlan munkája elismeréseként Örökségért-díjat adott át Baán Évának.

Gyilkosság a krimifesztiválon – Megjelent Megyeri Judit újabb könyve

A romantikus krimiket író tapolcafői származású Megyeri Judit alias Jud Meyrin újabb könyve május elején jelent meg Gyilkosság a krimifesztiválon címmel. Ezt mutatta be ma délután az érdeklődőknek.

Idén utoljára utazik idegenbe a Perutz FC

Felszabadult játékot hozhat a Perutz FC idei szezonjának utolsó idegenbeli találkozója, hiszen a házigazda Kelen az előző fordulóban matematikailag is bebiztosította bennmaradását, és az is eldőlt, hogy a pápaiak közvetlenül az élmezőny mögött zárnak.