16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap 2022 január

Havi cikkek: január 2022

Megújulhat a Szent István út egy szakasza

A képviselő-testület csütörtöki ülésén született döntés arról, hogy az önkormányzat ismét pályázatot nyújt be a Belügyminisztérium belterületi utak, járdák, hidak felújítására vonatkozó felhívására.

Nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában

Péntek óta nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában, ezért a kisgyermekeket holnaptól a két közeli tagóvodában helyezik el. Az okokról Csákvári Juditot, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetőjét kérdezte a Médiacentrum.

Nincs fűtés a Huszár lakótelepi óvodában (Híradó 2022.01.31.)

Az első felmérések szerint több millió forintos kár keletkezett pénteken a Huszár lakótelepi tagóvodában az áramszolgáltató karbantartási munkái miatt. Információink szerint a karbantartás idejére...

Útfelújításra pályázik a város (Híradó 2022.01.31.)

Rozmaring utca, Gróf út, Veszprémi, Külső-Veszprémi út - csak néhány helyszín, ahol az elmúlt években belügyminisztériumi pályázat forrás segítségével újulhatott meg a járda. A...

Együttműködési megállapodást kötött a PELC és az MTK (Híradó 2022.01.31.)

Az elmúlt héten mindkét fél számára hasznos és előnyös partneri megállapodást kötött a Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Sándor Károly Labdarúgó Akadémia. Az...

Tört, zúzott a szél Pápán (Híradó 2022.01.31.)

Vasárnap Magyarországra is lecsapott a Malik viharciklon, amely este elvonult, és éjjelre mérséklődött a szél. A Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság tájékoztatása szerint tizenhat alkalommal...

Fákat döntött, tetőket rongált a szélvihar

Vasárnap sokfelé okozott gondot a nagy erejű szél Pápán és környékén. A város több pontján letört faágak, kidőlt fák nehezítették a közlekedést.

Kürti József emlékének ajánlották győzelmüket a kézilabdázók

A 2022-es esztendő első tétmérkőzésén a Veszprém-Zala megyei megyei első osztályú kézilabda-bajnokságban a Bakonyerdő Pápa a dobogó harmadik fokán álló Ősit látta vendégül. A meccset 30-27 arányban a hazaiak nyerték, akik szezonbéli ötödik sikerüket a tragikus hirtelenséggel elhunyt Kürti József emlékének ajánlották.

Viharos szél tombol

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az ország egész területén viharos szélre figyelmeztet, ami a délelőtti órákban Pápára is megérkezett. A szél károkat is okozott.

Közel állt a dobogóhoz az U10

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club szervezésében a 2012. január elseje után születettek bajnokságával folytatódott a téli teremtornák sorozata. Az U10-es kupát Veszprém nyerte, a házigazdák két csapata közül a kékek épphogy lecsúsztak a dobogóról.

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.