16 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap 2022 május

Havi cikkek: május 2022

Négyszáz diák szerepelt a Munkácsy tornaünnepélyén

A Városi Sportcsarnok adott otthont a Munkácsy Mihály Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola tornaünnepélyének, melyet legutóbb négy éve, 2018-ban rendeztek meg. Az ünnepélyen tizenhét műsorszámot láthattak a hozzátartozók.

Stankovics Marianna költői estje

A Jókai Kör ma tartotta soron következő összejövetelét, melyen Stankovics Marianna, a PSzC Jókai Mór Közgazdasági Technikum és Kollégium magyartanárának költői estjén vehettek részt az érdeklődők. A rendezvénynek a Jókai Mór Városi Könyvtár adott otthont.

Refis vöröskeresztes sikerek

A Pápai Református Kollégium Gimnáziuma, Művészeti Szakgimnáziuma és Diákotthona két csapattal vett részt a közelmúltban a Magyar Vöröskereszt Megyei Elsősegélynyújtó Versenyén. A középiskolás kategóriában 2. helyen, az általános iskolás kategóriában pedig 4. helyen végeztek a gimnázium diákjai.

Megújultak a Csóka ligeti virágágyások (Híradó 2022.05.31.)

18 ezer egynyári virágot ültetett el idén a Városgondnokság a város közterületeire. A munkát április végén kezdték a Fő téren és úgy tervezték, hogy...

Pegazus Népfőiskola (Híradó 2022.05.31.)

34 évvel ezelőtt alakult meg a Pápai Művelődéstörténeti Társaság, a cél azóta változatlan: Pápa kulturális és tudományos rangjának megőrzése a helyi értékek felimerésével, támogatásával....

Megkezdődött a Weöres-hét (Híradó 2022.05.31.)

Megkezdődött a Weöres Sándor Általános Iskolában a már hagyományosnak mondható Weöres hét programsorozat. Ezen a héten a diákok számára délelőtt és délután a napköziben...

Gyereknap a Fáy oviban (Híradó 2022.05.31.)

Megelevenedett Aprajafalva a Fáy András Lakótelepi Óvodában. Az ovisok már a múlt héten alaposan megismerkedtek a mese világával, hétfő délelőtt aztán az udvaron várták...

Gyereknap az evangélikus oviban (Híradó 2022.05.31.)

A Csodavár Evangélikus Óvodában családi rendezvénnyé bővült a gyereknapi rendezvény. Hétfő délután vidám programok vártak kicsiket és nagyokat, hisz az ugrálóvár, a kézműves foglalkozások...

Új ágyások a Csókán

18 ezer egynyári virágot ültetett el az elmúlt hetekben a Városgondnokság a közterületi ágyásokba, a munkát április végén kezdték a Fő téren. A kertészcsapat utolsó helyszíne a Csóka liget volt, ahol teljesen új ágyásokat alakítottak ki.

HATTÓL NYOLCIG: Steve Jobs

A saját útját járó – és azon a fél világot maga alá gyűrő – zseniről csak egy ilyen film mesélhet igazán: a filmművészet legjobbjai vállvetve feszülnek egymásnak, hogy elkaphassák a lényegét. Gyertek el, hogy együtt dönthessük el, sikerült-e nekik! Június 7-én, kedden, 18 órakor a JMK színháztermében!

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.