19 C
Pápa
2022. augusztus 10.
Kezdőlap 2022 július

Havi cikkek: július 2022

Magas színvonalú mérkőzéseket hozott a Pápa Open

A Pápa és Környéke Asztalitenisz Sportegyesület első alkalommal rendezte meg a Tarczy Lajos Általános Iskola tornatermében a Pápa Opent. A versenyt nagy csatában az NB III-ban szereplő Polgárdi VSE játékosa, Pintér István nyerte.

A hajrában fordított a Perutz

Az Enying elleni 2-2-re végződő első felkészülési mérkőzését követően szombaton délelőtt ismét pályára lépett a Perutz FC. A pápaiak egészen a 85. percig kétgólos hátrányban voltak, ám így is sikerült egy góllal legyőzniük a Répcelakot.

Változás az üzemanyagár-sapka szabályozásában

Magántulajdonú gépjárművek, mezőgazdasági gépek és taxik esetében marad hatósági áras az üzemanyag – jelentette be néhány perccel ezelőtt Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter.

Szakszervezeti képzés a Pyros Vasas Alapszervezetnél

Csapatmegbeszélésre hívta a Pyros Vasas Alapszervezet a vezetőit és a választott tisztségviselőit. A programon többek között szó esett a cégek és a szakszervezet közötti problémákról is.

Szombaton utazik a világbajnokságra Füredi Dániel

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Pápai Atlétikai Club kalapácsvetőjének részvételével rendezik az idei U20-as atlétika-világbajnokságot. Füredi Dániel augusztus 2-án lép dobókörbe Kolumbiában.

Megkezdődött a munka Kossuth utcán

Ma reggel felvonultak a kivitelezők a Kossuth utcára és a közművek próbafeltárásával megkezdődött az utca rekonstrukciójának második szakasza. Ebben az ütemben a Petőfi utca és a Március 15. tér között újul meg az utca. A mostani munka keretében a csapadékvíz-elvezető rendszert építik újjá és az ivóvíz- és szennyvízvezetéket cserélik ki.

Két jármű ütközött össze Pápán

Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a Fecske utca elején. A járművekben összesen négyen utaztak. A helyszínre a pápai hivatásos tűzoltók érkeztek ki, lezárták a Fecske utca érintett szakaszát.

Látogatási tilalom a kórházban

Július 28-ától, azaz a mai naptól látogatás tilalom lépett életbe a Gróf Esterházy Kórház és Rendelőintézeti Szakrendelő valamennyi osztályán, olvasható a dr. Havrilla Gyula főigazgató aláírásával megjelent közleményben.

Izrael és a nemzetek kapcsolata a Biblia alapján

Ma délután folytatódott a Pápa és Környéke Zsidó Kulturális Hagyományőrző Egyesület nyári programsorozata, a Zsinagógai séták. Az előadó ezúttal Ortutay Gábor lelkész volt, aki Izrael és a nemzetek kapcsolatáról beszélt a Bibliát alapul véve.

Készül a református ovi festett logója (Híradó 2022.07.27.)

Közel 95%-os készültségű az Édenkert Pápai Református Óvoda új épülete. A homlokzatra felkerül az ovi logója is, melyet Kerpel Péter művésztanár, presbiter tervezett, s...

Kövess minket

3,592RajongókTetszik
- Partnereink -

Legújabb cikkeink

Pápai atléták a Gyulai Memorialon

A székesfehérvári Bregyó közi Atlétikai Centrumban rendezték a XII. Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíjat, melyen a Pápai Atlétikai Club ifjú tehetségei is képviseltették magukat.

Honvédelmi bemutató a táborozóknak

A Kópé-Vár táborának harmadik turnusa színes és változatos programokat kínált a 22 résztvevő gyermeknek, akik a hétfőn kezdődött nyári tábor során megismerkedtek egymással és a Kópé-Várral.

Éjjeli edzés is színesítette az edzőtábort

Négynapos edzőtábort rendezett Ugodon a Griff SE. Az együtt töltött idő két célt szolgált: a karatékák egyrészt még jobban fel tudtak készülni az övvizsgára, a versenyzők pedig tovább tökéletesítették tudásukat a rájuk váró őszi megmérettetésekre.