A kempingben már várják, hogy kinyithassanak

1397
Fotó: Pintér Ádám

Normál esetben március elejétől már tárt kapukkal várná a vendégeket a Várkert Termál Kemping. Most azonban üresek a parcellák, a koronavírus-járvány miatt nem nyithatott ki a létesítmény. A kempingben azonban mégsem állt le teljesen az élet, újabb fejlesztésbe kezdtek és folyamatosan gondot fordítanak a karbantartási feladatok elvégzésére is annak érdekében, hogy amint lehetőségük nyílik rá, azonnal nyitni tudjanak.

Dekovics-Ódor Noémi, a kemping vezetője elsőként azt mutatja, hogy már elkészültek azok az alapok, amelyekre a szakemberek áprilisban elhelyezik a négy új faházat. Így már hétre emelkedik ezeknek a minden igényt kielégítő szálláshelyeknek a száma a kempingben.

Mára minden áramszekrényre elkészült az egyedi mérő, már csak a szoftver beüzemelése van hátra.

Folytatódtak a bérelhető vizesblokkok építési munkálatai is. A közel 80 négyzetméteres épületben hat bérelhető vizesblokkot alakítanak ki, melyekben WC, zuhanyzó, valamint két mosdókagyló és tükör áll a vendégek rendelkezésére.

Mindezek mellett a tavaszi munkálatokat is folyamatosan végzik a kemping munkatársai. Fametszés, sövényigazítás, gazolás, a kemping szépítése zajlik éppen, hogy mire megnyílnak a határok és megnyithat a kemping, a vendégeket a pápai kempingtől megszokott gondozott, szép környezet fogadhassa.

S a nehéz napokban mindig akad valami örömteli hír is. Dekovics-Ódor Noémi újabb nemzetközi sikerről számolt be. A német Caravanning Magazin Európa legszínvonalasabb kempingjeit vizsgáló rangsorában ismét a második helyre sorolta a Várkert Termál Kempinget. Ez azért is kiemelkedően fontos eredmény, mert itt nemcsak az inspektorok véleménye számít a rangsor összeállításában, de vendégelégedettséget is vizsgálnak a szakfolyóirat munkatársai.

A kemping vezetője a Médiacentrum kérdésére elmondta, a városi fejlesztések is nagy vonzerőt jelenthetnek a kemping vendégei számára. A törzsvendégek mindig örömmel nyugtázzák, ha látják, hogy mi fejlődött a városban. A későbbiekben esetleg edzőtáborozókat is tudnak fogadni a faházakban, a játszóterek, parkok pedig a családos vendégeknek nyújthatnak kikapcsolódást. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!