Egyházmegyei program Pápán (Híradó 2021.03.17.)

168

2021 a család éve a katolikus egyházban. Ferenc pápa ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy a szent családot utánozva újra fel kell fedeznünk a család nevelői értékét: a szereteten kell alapulnia, amely mindig újjáépíti a kapcsolatokat és a remény távlatait nyitja meg. A család évét március 19-én nyitják meg, ezen a napon városunkban is ünnepi szentmise lesz a Szent József kápolnában. Az alkalmat a hívek online követhetik.

Egyházmegyei program Pápán (Híradó 2021.03.17.)

Egyházmegyei program Pápán (Híradó 2021.03.17.)2021 a család éve a katolikus egyházban. Ferenc pápa ennek kapcsán hangsúlyozta, hogy a szent családot utánozva újra fel kell fedeznünk a család nevelői értékét: a szereteten kell alapulnia, amely mindig újjáépíti a kapcsolatokat és a remény távlatait nyitja meg. A család évét március 19-én nyitják meg, ezen a napon városunkban is ünnepi szentmise lesz a Szent József kápolnában. Az alkalmat a hívek online követhetik.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 17, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!