Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Felcsútra utazik a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.03.20.

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. helyén álló Puskás Akadémia II. vendége lesz a Perutz FC, mely eltiltás miatt nem számíthat csapatkapitányára, Hanzl Mátéra.

Vasárnap délelőtt a 25. forduló nyitómérkőzésén két, idén még veretlen csapat találkozik a felcsúti arénában. A hazaiak a Nagykanizsát, a Bicskét és a Ménfőcsanakot, míg a pápaiak a Tatabányát, a Nagyatádot és a Veszprémet fektették két vállra, amivel négy helyet javítottak korábbi pozíciójukon. A mérkőzésen sárga lapos eltiltás miatt Hanzl Máté nem léphet pályára és sérülés miatt Dóczi Krisztián és Illés Bence játéka is kérdéses. Ősszel 2-2-es döntetlen született úgy, hogy Latifi révén csak a hosszabbítás negyedik percében tudott egyenlíteni a felcsúti együttes. Két pont és három helyezés választja el a feleket egymástól, ezúttal is szoros összecsapásra van kilátás.

– Egy fiatal, motivált, dinamikus Puskás Akadémiával fogunk találkozni, akik nagyon jó erőállapotban vannak – mondta a párosítás kapcsán Takács Gábor, a Perutz vezetőedzője. – Védekezésből támadásba nagyon gyors átmeneteik vannak, rendkívül veszélyes játékosok alkotják a keretet, nagyon oda kell figyelnünk, mert nehéz 90 perc vár ránk. A válogatott miatt az NB I szünetel a hétvégén, emiatt elképzelhető, hogy lesznek visszajátszók, de mi ezzel nem foglalkozunk, szeretnénk ismét jó teljesítményt nyújtani, győzelemre fogunk játszani – húzta alá a sárga-kékek edzője.

A mérkőzést március 21-én 11 órai kezdéssel rendezik a Pancho Arénában.




Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: