Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Elvitte a pontokat a Sopron

Haraszti Gábor | 2021.03.20.

Az U12-es és az U13-as utánpótláslabdarúgó-bajnokságban a Sopront látta vendégül a Pápai Egyesített Labdarúgó Club. A két bajnokit követően a vendégek hat ponttal távoztak.

A tabellán elfoglalt helyezések alapján az U12-re és az U13-ra is szoros mérkőzés várt, ám mindkét esetben a vendégek számítottak esélyesebbnek. A Munkácsy sporttelepén az első meccset az idősebbek játszották, akik 0-2-es félidő után 2-4-es vereséget szenvedtek. Ezt követően az U12 sokáig jól tartotta magát – a félidőben még 0-1 állt az eredményjelzőn – aztán a második harminc percben újabb két soproni gól esett, amivel kialakult a 0-3-as végeredmény.

Horváth Imre: Az őszi 8-2-höz képest szorosabb mérkőzést játszott az U13, sajnos a lehetőségeink nagy részét elpuskáztuk, amit az ellenfél megbüntetett és megérdemelt sikert aratott. Az U12 ősszel le tudta győzni a Sopront, sajnos ezt nem sikerült megismételni, ami a magasság- és súlybéli fölényükkel magyarázható, az ő győzelmük is megérdemelt. A folytatásban nyerhetőbb meccsek jönnek, bízom benne, hogy tudjuk gyarapítani a pontjaink számát. 

PELC U13 – Sopron 2-4 (Gsz.: Végh, Sipos-Kiss ill. Bruckner, Szabó, Bertha, Fekete)

PELC U12 – Sopron 0-3 (Gsz.: Bertha 3)


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.04.23.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: