Oda a veretlenség

870
Fotó: Haraszti Gábor

A Pápai Egyesített Labdarúgó Club U16-os együttese elszenvedte első vereségét a 2020/2021-es bajnokságban, a pápaiak 2-1 arányban maradtak alul a vendég Kaposvárral szemben.

A 12 bajnoki után továbbra is veretlen, a tabella második helyén álló PELC az ötödik helyezett Kaposvárt fogadta a Perutz-stadion műfüves játékterén. Hideg, szeles időben találkoztak a csapatok, ahol a pápaiak abban bíztak, hogy szezonbéli hetedik sikerükkel győzelemmel hangolnak a Veszprém elleni jövő heti rangadóra. Bár az első félidőben a hazaiak játszottak veszélyesebben, a gólokat az ellenfél lőtte, ugyanis Varga Patrícia a 19. és a 32. percben is betalált. A második félidő 30. percében Nagy Rebeka góljával szépített a PELC, sajnos az utolsó tíz percben nem sikerült veszélyt kialakítani a kaposvári kapu előtt, így 12 találkozót követően először maradt pont nélkül a lefújást követően az U16.

PELC U16 – Kaposvár 1-2 (0-2) Gsz.: Nagy ill. Varga 2

Markos László: Jól kezdtünk, az első tíz percben kapufát lőttünk, helyzeteket alakítottunk ki. Ezután nem tudom mi történhetett a lányokkal, nagy hibákat követtünk el, amiket az ellenfél megbüntetett. A második félidőben is sok hibával futballoztunk, ziccerek maradtak ki, a gólunk mellett újabb kapufát jegyeztünk, de az egyenlítéshez szükséges plusz nem volt benne a játékunkban.

A PELC március 25-én a Veszprém vendége lesz.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!