Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Nem érdemelt vereséget a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.03.21.

Felcsúton elszenvedte idei első vereségét a Pápai Perutz FC, mely három góllal maradt alul a Puskás Akadémia II-vel szemben, ám a különbség túlzó, a helyzetek alapján pontot érdemelt volna a pápai csapat.

Hanzl Mátéra eltiltás, Illés Bencére sérülés miatt nem számíthatott a pápai tréner, míg a válogatott szünet miatt a másik oldalon Nagy Ádám vezetőedző kellemes gondokkal „küzdött”, válogathatott a játékosok között. Az első tíz percben kezdeményezőleg lépett fel a vendégcsapat, ám a hazaiak első lehetőségüket gólra váltották: egy keresztlabdát az NB I-es keretből visszajátszó Komáromi belsőzött a jobb sarokba, 1-0. Egy perccel később nagy egyenlítési lehetőség maradt ki, Kiss egy lövőcsel után a jobb kapufát találta el. Az első negyedóra végén megduplázta előnyét a Puskás, egy pápai szögletet követő kontratámadás végén a hosszún érkező Ominger bólintott a hálóba, 2-0. A félidő hajrájához közeledve újabb elkerülhető gólt kapott a Perutz, egy szögletet a rövidről Latifi fejelt a hálóba, 3-0. Fordulás után a második percben szépített a Perutz, Skriba lövése kijött Kiss kapusról, amit a félidőben a csereként pályára lépő Molnár Tamás közelről a hálóba pofozott, 3-1. A folytatásban a pápaiak veszélyeztettek többet, Skriba lövése, Bence csúsztatása és egy szöglet után Hauser lehetősége is kimaradt. A 83. percben Komáromi talpalta le csúnyán Iványit, amiért azonnal piros lapot kapott. Két perccel később alakult ki a 4-1-es végeredmény, Gruber kapott egy jó labdát a bal oldalon, majd higgadtan a bal sarokba gurított.

Puskás Akadémia II. – Perutz FC 4-1 (3-0) Gsz.: Komáromi, Ominger, Latifi, Gruber ill. Molnár

Takács Gábor: A mérkőzés összképét tekintve nem volt ekkora különbség a két csapat között, mezőnyben kulturáltan, szemre tetszetősen futballoztunk, sajnos a fordulópontokból rendre rosszul jöttünk ki. Ennek ellenére megvoltak a helyzeteink, azonban nagyon megéreztük kulcsembereink hiányát. Nem vallottunk szégyent, a sok korosztályos válogatottal, NB I-es rutinnal rendelkező ellenféllel szemben. Nyilván az eredmény nem ezt mutatja, de azért a ma látottakra lehet építkezni.

Pancho Aréna, zárt kapuk mögött, v.: Héra (Deme, Sipos). Puskás Akadémia II.: Kiss – Nahirnij, Fodor, Magasföldi, Bokros, Komáromi, Ominger (Tóth ’87), Hosszú, Vizler (’60 Molnár), Latifi (’77 Gruber), Papp, vezetőedző: Nagy Ádám. Perutz FC: Szigeti – Nagy, Dóczi (’46 Hauser), Koronczai, Gasztos – Bence (’73 Iványi), Kalász (’73 Mogyorósi), Baldauf (’46 Molnár), Kiss, Szilágyi (’87 Szalai) – Skriba, vezetőedző: Takács Gábor.  

A Perutz FC a következő fordulóban a Balatonfüredet látja vendégül. 





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: