Családok évének egyházmegyei megnyitója (Híradó 2021.03.22.)

140

A család biztonságos, óvó, szerető közegében tudunk kiteljesedni, azzá válni, akinek Isten megálmodott minket – mondta dr. Takáts István a Veszprémi Érsekség általános helynöke azon az ünnepi szentmisén, melyen megnyitotta a családok évét. Az egyházmegyei nyitórendezvény március 19-én volt a Szent József kápolnában, s ez egyben a templom búcsúünnepe is volt. Az alkalmat a hívek online követhették.

Családok évének egyházmegyei megnyitója (Híradó 2021.03.22.)

Családok évének egyházmegyei megnyitója (Híradó 2021.03.22.)A család biztonságos, óvó, szerető közegében tudunk kiteljesedni, azzá válni, akinek Isten megálmodott minket – mondta dr. Takáts István a Veszprémi Érsekség általános helynöke azon az ünnepi szentmisén, melyen megnyitotta a családok évét. Az egyházmegyei nyitórendezvény március 19-én volt a Szent József kápolnában, s ez egyben a templom búcsúünnepe is volt. Az alkalmat a hívek online követhették.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, March 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!