Konyhafelújítás a Szivárvány Óvodában (Híradó 2021.03.22.)

276

A Szivárvány Óvoda tálalókonyhájának teljes felújítása március 8-án kezdődött meg. Ennek keretében megvalósul a nyílászárók cseréje, a vízvezeték és szennyvízhálózat rekonstrukciója és új burkolatot is kapnak az érintett helyiségek. A költségekre a fedezetet a fenntartó önkormányzat biztosította. A munka várhatóan négy hétig tart. Csákvári Judit a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője szerint a felújítás második hetében már látványosan halad a feladat elvégzése.

Konyhafelújítás a Szivárvány Óvodában (Híradó 2021.03.22.)

Konyhafelújítás a Szivárvány Óvodában (Híradó 2021.03.22.)A Szivárvány Óvoda tálalókonyhájának teljes felújítása március 8-án kezdődött meg. Ennek keretében megvalósul a nyílászárók cseréje, a vízvezeték és szennyvízhálózat rekonstrukciója és új burkolatot is kapnak az érintett helyiségek. A költségekre a fedezetet a fenntartó önkormányzat biztosította. A munka várhatóan négy hétig tart. Csákvári Judit a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője szerint a felújítás második hetében már látványosan halad a feladat elvégzése.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, March 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!