Képző utcai ivóvíz csere (Híradó 2021.03.22.)

396

A téli leállást követően folytatja az építkezést a kivitelező a Képző és Klauzál utcában, ahol ivóvíz- és szennyvízekonstrukciós munkák zajlanak a Vízmű gördülő fejlesztési tervében meghatározottak szerint. Ezekben a napokban a Klauzál utcában dolgoznak, de még a Képző utcában is lesz munkavégzés. A beruházás az útburkolat helyreállításával ér majd véget, az érintett utcák teljes szélességben új aszfaltburkolatot kapnak.

Képző utcai ivóvíz csere (Híradó 2021.03.22.)

Képző utcai ivóvíz csere (Híradó 2021.03.22.) A téli leállást követően folytatja az építkezést a kivitelező a Képző és Klauzál utcában, ahol ivóvíz- és szennyvízekonstrukciós munkák zajlanak a Vízmű gördülő fejlesztési tervében meghatározottak szerint. Ezekben a napokban a Klauzál utcában dolgoznak, de még a Képző utcában is lesz munkavégzés. A beruházás az útburkolat helyreállításával ér majd véget, az érintett utcák teljes szélességben új aszfaltburkolatot kapnak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, March 22, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!