Találd meg Pannit és Fülöpöt!

536
Fotó: Babos Petra

Húsvéthoz közeledve nyomozójátékot indított a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ. A szervezők március 29. és április 2. között Pápa különböző pontjain rejtik el a város húsvéti nyulait, Pannit és Fülöpöt.

Cseh-Müller Orsolya művelődésszervező ennek kapcsán elmondta, a koronavírus-járvány okozta helyzet hétről hétre nagy lelki terhet gyakorol mindenkire, ezért egy kis játékra hívják a pápaiakat. A nyulak hollétéről fotókat osztanak meg a Facebookon, s ezek alapján lehet majd felderíteni, hogy Panni és Fülöp merre tartózkodnak aznap. Egy kis segítséget is adnak a szervezők a feladványhoz, hiszen elmondják azokat az ismertetőjeleket, amelyek alapján meg lehet találni a helyszíneket. Ha megvannak a nyulak, arra kérik a játékosokat, hogy készítsenek velük szelfit, töltsék fel saját Facebook-oldalukra,  jelöljék meg a Jókai Mór Művelődési Központ, a Jókai Mór Városi Könyvtár vagy a Pápa és Vidéke oldalát és hívják játékra ismerőseiket is.

Panni és Fülöp már a játék első állomásán várják a nyomozásra vállalkozókat. Játékra fel, keressük meg a nyulakat, szelfizzünk velük és küldjük be a fotókat!

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!