Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
KÉK HÍREK

Tűz Devecserben – A pápai tűzoltók is a helyszínen (Cikkünket folyamatosan frissítjük)

Pintér-Papp Eszter | 2021.03.31.

Tűz ütött ki egy raktárépületben Devecserben, a Szent Imre utcában. Gumi és műanyagbálák égnek mintegy ezer négyzetméteren – adta hírül nem sokkal fél hét után a katasztófavédelem.hu. Az ajkai hivatásos és a devecseri önkéntes tűzoltók oltják a lángokat. A helyszínre tartanak a pápai és a veszprémi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

7.40-kor a következőket olvashattuk a Katasztrófavédelem honlapján: Öt település tűzoltóit riasztották ahhoz a tűzhöz, amely egy raktárban ütött ki Devecserben, a Szent Imre utcában. Gumi és műanyagbálák égnek mintegy ezer négyzetméteren a kétezer négyzetméter alapterületű épületben. A szomszédos épületre is átterjedtek a lángok, amelyeket a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltanak az ajkai, a pápai, a veszprémi és a badacsonytomaji hivatásos, valamint a devecseri önkéntes tűzoltók. Munkagépek is a helyszínre tartanak.

9 órakor újabb frissítést tett közzé a Katasztrófavédelem. Mint írják, tizenhét gépjárművel csaknem ötven tűzoltó érkezett a Szent Imre utcai raktártűzhöz, az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett, hat vízsugárral oltják a lángokat. Jelenleg mintegy négyszáz négyzetméteren ég a körülbelül öt méter magasan felhalmozott autógumi, valamint műanyagbálák. A katasztrófavédelmi mobil labor folyamatosan méréseket végez a helyszínen.

11.38-kor arról számolt be a Katasztrófavédelem, hogy körülhatárolták a tüzet: Az ajkai, a pápai, a veszprémi, a badacsonytomaji és a keszthelyi hivatásos, valamint a devecseri önkéntes tűzoltók körülhatárolták a tüzet a Szent Imre utcában, ahol gumi- és műanyagbálák kaptak lángra szerdán reggel egy raktárépületben. Az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett oltják a lángokat.

Az idokep.hu webkamerájának felvétele:

14 órakor érkezett a hír, hogy eloltották a lángokat Devecserben.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: