Telefonok átadása a háziorvosoknak (Híradó, 2021.03.31.)

173

Múlt héten adtunk hírt arról, hogy az önkormányzat mobiltelefonok megvásárlásával segíti a háziorvosi praxisokat a koronavírus elleni oltás beadásának szervezésében. Ezek a telefonok megérkeztek. Dr. Áldozó Tamás polgármester kedd délelőtt adott át nyolc készüléket Ujváry Hajnalkának, az Egészségügyi Alapellátási Intézet vezetőjének és Dr. Kalmár Zsolt háziorvosnak.

Telefonok átadása a háziorvosoknak (Híradó, 2021.03.31.)

Telefonok átadása a háziorvosoknak (Híradó, 2021.03.31.)Múlt héten adtunk hírt arról, hogy az önkormányzat mobiltelefonok megvásárlásával segíti a háziorvosi praxisokat a koronavírus elleni oltás beadásának szervezésében. Ezek a telefonok megérkeztek. Dr. Áldozó Tamás polgármester kedd délelőtt adott át nyolc készüléket Ujváry Hajnalkának, az Egészségügyi Alapellátási Intézet vezetőjének és Dr. Kalmár Zsolt háziorvosnak.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!