243 millió forint ráemelést kapott a város az energetikai projektre (Híradó, 2021.03.31.)

144

243 millió forint plusz forrást kapott az önkormányzat a kormánytól az energetikai projekt többletköltségeinek fedezésére. A TOP-os pályázaton 299 millió forint támogatást nyert el a város a beruházásra, a ráemeléssel együtt közel 543 millió forint központi forrás állt rendelkezésre 5 közintézmény energetikai korszerűsítésére. A ráemelésről szombaton jelent meg a kormyányhatározat a Magyar közlönyben, erről tartott sajtótájékoztatót tegnap dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester.

243 millió forint ráemelést kapott a város az energetikai projektre (Híradó, 2021.03.31.)

243 millió forint ráemelést kapott a város az energetikai projektre (Híradó, 2021.03.31.)243 millió forint plusz forrást kapott az önkormányzat a kormánytól az energetikai projekt többletköltségeinek fedezésére. A TOP-os pályázaton 299 millió forint támogatást nyert el a város a beruházásra, a ráemeléssel együtt közel 543 millió forint központi forrás állt rendelkezésre 5 közintézmény energetikai korszerűsítésére. A ráemelésről szombaton jelent meg a kormyányhatározat a Magyar közlönyben, erről tartott sajtótájékoztatót tegnap dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Áldozó Tamás polgármester.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!