Adomány a kórháznak és az Egyesített Szociális Intézménynek (Híradó, 2021.03.31.)

167

A pápai Szent Benedek Plébánia Karitasz Csoportja a korábbi évek sikerein felbuzdulva idén februárban is hirdetett adománygyűjtést a közösségi médián keresztül, amire rengeteg felajánlás érkezett. Többek között ágyneműhuzatok, mosószerek, papíráruk gyűltek össze. Ezeket a héten juttatták el a csoport képviselői a Gróf Esterházy Kórháznak és az Egyesített Szociális Intézménynek.

Adomány a kórháznak és az Egyesített Szociális Intézménynek (Híradó, 2021.03.31.)

Adomány a kórháznak és az Egyesített Szociális Intézménynek (Híradó, 2021.03.31.)A pápai Szent Benedek Plébánia Karitasz Csoportja a korábbi évek sikerein felbuzdulva idén februárban is hirdetett adománygyűjtést a közösségi médián keresztül, amire rengeteg felajánlás érkezett. Többek között ágyneműhuzatok, mosószerek, papíráruk gyűltek össze. Ezeket a héten juttatták el a csoport képviselői a Gróf Esterházy Kórháznak és az Egyesített Szociális Intézménynek.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!