Sajtótájékoztatón zárták le a barnamezős beruházást (Híradó, 2021.03.31.)

183

Sportcentrum, közpark, kutyafuttató – ez a három létesítmény készült el a Felhagyott ipari-szolgáltató peremterület környezeti rehabilitációja című európai uniós projekt keretében. A 3,3 milliárd forint értékű barnamezős beruházás a Téglagyári út menti területeket alakította át és tette vonzóvá. A projekt építőmunkái 2020 januárjában kezdődtek meg és decemberben értek véget. A város legnagyobb TOP-os fejlesztését a projekt zárónapján, ma délután összegezte sajtótájékoztatón dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert ügyvezető.

Sajtótájékoztatón zárták le a barnamezős beruházást (Híradó, 2021.03.31.)

Sajtótájékoztatón zárták le a barnamezős beruházást (Híradó, 2021.03.31.)Sportcentrum, közpark, kutyafuttató – ez a három létesítmény készült el a Felhagyott ipari-szolgáltató peremterület környezeti rehabilitációja című európai uniós projekt keretében. A 3,3 milliárd forint értékű barnamezős beruházás a Téglagyári út menti területeket alakította át és tette vonzóvá. A projekt építőmunkái 2020 januárjában kezdődtek meg és decemberben értek véget. A város legnagyobb TOP-os fejlesztését a projekt zárónapján, ma délután összegezte sajtótájékoztatón dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester és Rádi Róbert ügyvezető.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, March 31, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!