Ez egy ajándék könyv!

844
Fotó: Babos Petra

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Csoportjának Kultúr-Kuckó programja húsvét közeledtével meglepetéssel kedveskedik a belvárosban sétálóknak.

Pintér-Papp Eszter, a helyi csoport vezetője a Médiacentrumnak elmondta, már közel egy éve, hogy a Kultúr-Kuckó és a könyvcsere program egyáltalán nem, vagy nem a megszokott módon működik.

– Ha nem lenne járványhelyzet, ezekben a napokban gyermekzsivaj töltené meg a Kultúr-Kuckót, hiszen húsvét előtt számos családi programra és kézműveskedésre invitáltuk volna a családokat. Sajnos, az elmúlt évhez hasonlóan ez idén sem valósulhatott meg, az Ifjúsági Centrumot is be kellett zárni a járvány miatt. Hiányoznak nekünk a gyerekek és a családok is, akik hozzánk jártak, ezért szeretnénk nekik kedveskedni húsvét alkalmából. Idén távolságtartó ajándékozással lepjük meg a belvárosban sétálókat. Könyveket csomagoltunk, s ezeket a belváros különböző pontjain helyeztük el. Reméljük, mosolyt csalunk azok arcára, akik megtalálják a könyveket. A kötetek között vannak ifjúsági regények, mesekönyvek és szépirodalom is – tudtuk meg Pintér-Papp Esztertől, aki hozzátette, az új könyveket az országos és régió központjuktól kapták korábban.

A könyveket maszkban és kesztyűben csomagolták, ügyelve ezzel a járványügyi szabályok szigorú betartására.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!