Varga duplájával nyert az U17

316
Fotó: Haraszti Gábor

Legyőzte az esélyesebbnek tartott Mosonmagyaróvárt a Pápai Egyesített Labdarúgó Club U17-es csapata, mely Varga Bence duplájával tartotta otthon a pontokat.

A hatodik helyen álló PELC a tabella második pozícióját elfoglaló Mosonmagyaróvárt látta vendégül a Munkácsy sporttelepén, ahol a pápaiak szerettek volna revansot venni az őszi 3-0-s fiaskóért. Az első negyedóra végén Varga a hazaiaknak megszerezte a vezetést, majd a második félidő elején Baróti egyenlített. A folytatásban mindkét kapu előtt adódott veszélyes szituáció, ám betalálni egyik csapatnak sem sikerült. Egészen a 77. percig nem változott az eredmény, ekkor Varga egy szép szólót követően a jobb sarokba gurított, kialakítva ezzel a 2-1-es végeredményt.

Kun-Szabó Attila: Bravúros győzelmet arattunk, sajnos az első félidőben két meghatározó játékosom is megsérült, ezért voltak problémáink. A nálunk erősebb ellenfél a második felvonásban is végig fölényben futballozott, csak néhány alkalommal tudtunk veszélyeztetni, de örömteli, hogy egy kiélezett meccsen önfeláldozó védekezéssel és néhány jó egyéni teljesítménnyel a magunk javára tudtuk fordítani a meccset.

Az U19-es alakulat 7-0-s vereséget szenvedett. 

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!