A BKV Előréhez utazik a Perutz FC

278
Fotó: Haraszti Gábor

Húsvétvasárnap sincs pihenő a Perutz FC játékosai számára, akik az NB III-as labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában a kiesés elől menekülő BKV Előre otthonában győzelmi reményekkel lépnek pályára.

Hazai pályán a megyei rivális Balatonfüred ellen javította ki a Puskás II. elleni botlást a pápai csapat, mely idei ötödik tétmeccsén negyedik sikerét aratta. Takács Gábor, a Perutz vezetőedzője a találkozó kapcsán azt mondta, nehéz összecsapás volt, melyen ugyan nem játszottak annyira jól, mint a korábbi fordulókban, de a lényeg, hogy a három pontot sikerült otthon tartani. Hat nyeretlenül megvívott sorozatot követően a BKV legutóbbi két találkozóján a Bicskét legyőzte, a Ménfőcsanakkal pedig döntetlent játszott, ám ez sem volt elég ahhoz, hogy elmozduljon a kiesőzónából. A pápai tréner rávilágított, hiába állnak a 10. pozícióban, a kiesést jelentő, 16. helytől mindössze négy pontra vannak, így nagyon fontos, hogy folytassák jó tavaszi formájukat.

– Úgy vélem, ha sikerülne nyernünk, nagy lépést tennénk a bennmaradás felé, ellenfelünknek pedig talán az utolsó lehetősége, hogy versenyben maradjon a jövő évi NB III-as tagságért, ezért mindkét klub számára kiemelten fontos ez a mérkőzés. Ellenfelünk biztos védekezésből igyekszik gyors embereiket indítani, a szélekről is veszélyes beadásaik vannak, amire nekünk nagyon oda kell figyelnünk.

A mérkőzést vasárnap 16:30-tól rendezik a BKV Előre Sporttelepen.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!