Érkezik a toronydaru – Szerdán útlezárásra kell számítani a Séllyei utcánál

573
Fotó: Babos Petra

Februárban vette át a kivitelező a munkaterületet a Pápai Református Kollégium Gimnáziuma és Művészeti Szakgimnáziuma új internátusának építéséhez. Az előkészítő munkálatok elvégzése után most kezdődik az építkezés, ehhez nagy méretű tehergépjárművek mozgására kell számítani a Séllyei utcában és környékén.

Április 7-én, szerdán reggel 6.30 órától szállítják a helyszínre toronydaru elemeit és a daru összeszereléséhez szükséges szerkezetet, ehhez a Somlai út – Batthyány utca – Március 15. tér – Séllyei utca útvonalat használják majd a kivitelezők. Összesen hat kamion érkezik az építkezésre holnap az esti órákig. A nagy méretű járművek miatt a Március 15. téren és a Séllyei utcában időszakosan forgalomkorlátozásra, útlezárásra kell készülni, ezekben az időpontokban kézi forgalomirányítás lesz a területen. A teherjárművek a Március 15. tér – Jókai utca felé hagyják el az építési területet. A kivitelező a közlekedők türelmét és megértését kéri.

A következő hónapokban többször kell majd hasonló korlátozásokra számítani az építőanyagok és munkagépek közlekedése miatt, ezek időpontjáról a helyi sajtóban ad tájékoztatást a kivitelező.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!