Továbbra is a dobogón az U14

81
Fotó: Haraszti Gábor

Kiütéses, 9-1-es győzelmet aratott az U14-es lány utánpótlás labdarúgó-bajnokságban a Pápai Egyesített Labdarúgó Club együttese, ami azt jelenti, hogy Egyed Ákos tanítványai továbbra is harcban vannak az ezüstért.

A hétközi játéknapon a MOL Fehérvár látogatott a pápai stadionba, akikkel ősszel 0-0-s döntetlent játszottak a pápaiak. Az ezüstért az ETO FC Győrrel vívott harcban a hazaiaknak nem fért bele újabb pontvesztés, ennek megfelelően álltak a találkozóhoz a pápai lányok. A nyolcadik percben ugyan a vendégek szereztek vezetést, ám a félidőre sikerült fordítani és 3-1-es első játékrész után a folytatásban Szabó Fruzsina vezérletével a PELC meg sem állt kilenc gólig.

PELC U14 – MOL Fehérvár 9-1 (Gsz.: Szabó 6, Mester, Viater, Nagy ill. Szombati)

Egyed Ákos: Nem számítottam ekkora különbségre, az odavágó eredménye alapján azt hittem, szorosabb lesz a találkozó, persze örülök, hogy a lányok ilyen gólerősen játszottak. Biztos védekezésből próbáltunk gyors támadásokat vezetni, igaz álmosan kezdtünk, de utána fejben és játékban is összekaptuk magunkat.

A PELC a következő fordulóban a Haladás vendége lesz.

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!