Március végi testületi döntések (Híradó 2021.04.07.)

46

Továbbra is a polgármesterek jogosultak döntéseket hozni a képviselő-testületek helyett a veszélyhelyzetre vonatkozó törvény értelmében. Március 15-ig a költségvetési rendelet elfogadásáról kellett döntenie a polgármesternek, március végén pedig ismét üléseztek volna a városatyák. Az aktuális napirendekről dr. Áldozó Tamás polgármester tájékoztatta híradónkat.

Március végi testületi döntések (Híradó 2021.04.07.)

Március végi testületi döntések (Híradó 2021.04.07.)Továbbra is a polgármesterek jogosultak döntéseket hozni a képviselő-testületek helyett a veszélyhelyzetre vonatkozó törvény értelmében. Március 15-ig a költségvetési rendelet elfogadásáról kellett döntenie a polgármesternek, most március végén pedig ismét üléseztek volna a városatyák. Az aktuális napirendekről dr. Áldozó Tamás polgármester tájékoztatta híradónkat.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!