Felelsz vagy mersz? (Híradó 2021.04.07.)

57

Egy újévi fogadalommal indul Mészáros Dorka legújabb könyve, a Felelsz vagy mersz? A nyolcadikos Bori január 1-jén naplóírásba kezd, s pontosan dokumentálja az általános iskola utolsó félévének napjait: szerelem, barátság, játszmák, küzdelmek és az intrikák is jelen vannak a kamaszok mindennapjaiban. Mészáros Dorka otthonosan mozog az iskolások világában, a történet hamar magával ragadja az olvasót.

Felelsz vagy mersz? (Híradó 2021.04.07.)

Felelsz vagy mersz? (Híradó 2021.04.07.)Egy újévi fogadalommal indul Mészáros Dorka legújabb könyve, a Felelsz vagy mersz? A nyolcadikos Bori január 1-jén naplóírásba kezd, s pontosan dokumentálja az általános iskola utolsó félévének napjait: szerelem, barátság, játszmák, küzdelmek és az intrikák is jelen vannak a kamaszok mindennapjaiban. Mészáros Dorka otthonosan mozog az iskolások világában, a történet hamar magával ragadja az olvasót.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!