Nyugodtan telt a húsvét a rendőrségnél (2021.04.07.)

36

Nyugodtan teltek a húsvéti ünnepek a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén. A rendőröket mindössze három balesethez riasztották, kiemelt bűncselekmény pedig nem történt. A hosszú hétvégén a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték kiemelten, több gépjárművezető és utas esetében intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Nyugodtan telt a húsvét a rendőrségnél (2021.04.07.)

Nyugodtan telt a húsvét a rendőrségnél (2021.04.07.)Nyugodtan teltek a húsvéti ünnepek a Pápai Rendőrkapitányság illetékességi területén. A rendőröket mindössze három balesethez riasztották, kiemelt bűncselekmény pedig nem történt. A hosszú hétvégén a passzív biztonsági eszközök használatát ellenőrizték kiemelten, több gépjárművezető és utas esetében intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!