Kinyitott a Közszolg Nonprofit Kft. (Híradó 2021.04.07.)

636

Mától újra fogadja az ügyfeleket a Közszolg Kft. az Árok utcai irodában, holnaptól pedig megnyílik a Szabó Dezső utcai hulladékudvar is. A koronavírus fertőzés elleni óvatossági szabályok továbbra is érvényesek, így a maszkviselés és a létszámkorlát, de mostantól már a megszokott rendben fogadják az ügyfeleket. Mészáros Csaba ügyvezető arról is tájékoztatta híradónkat, hogy a házhoz menő lomhulladék gyűjtés várhatóan májustól indul.

Kinyitott a Közszolg Nonprofit Kft. (Híradó 2021.04.07.)

Kinyitott a Közszolg Nonprofit Kft. (Híradó 2021.04.07.)Mától újra fogadja az ügyfeleket a Közszolg Kft. az Árok utcai irodában, holnaptól pedig megnyílik a Szabó Dezső utcai hulladékudvar is. A koronavírus fertőzés elleni óvatossági szabályok továbbra is érvényesek, így a maszkviselés és a létszámkorlát, de mostantól már a megszokott rendben fogadják az ügyfeleket. Mészáros Csaba ügyvezető arról is tájékoztatta híradónkat, hogy a házhoz menő lomhulladék várhatóan májustól indul.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a szerkesztoseg(kukac)papaimediacentrum.hu címen. Megértésüket köszönjük!