Hatalmas daru dolgozik majd az internátus építésén (Híradó 2021.04.07.)

56

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, elkezdődött a Dunántúli Református Egyházkerület fenntartásában működő református gimnázium internátusának építése. A feleslegessé vált épületek bontását követően most épp a közműcsatornákat váltják ki, s megérkeztek egy hatalmas darunak az alkotóelemei is, melyet a helyszínen állítottak fel. A három milliárd forintos beruházás kormányzati támogatásból valósul meg.

Hatalmas daru dolgozik majd az internátus építésén (Híradó 2021.04.07.)

Hatalmas daru dolgozik majd az internátus építésén (Híradó 2021.04.07.)Ahogy arról már korábban beszámoltunk, elkezdődött a Dunántúli Református Egyházkerület fenntartásában működő református gimnázium internátusának építése. A feleslegessé vált épületek bontását követően most épp a közműcsatornákat váltják ki, s megérkeztek egy hatalmas darunak az alkotóelemei is, melyet a helyszínen állítottak fel. A három milliárd forintos beruházás kormányzati támogatásból valósul meg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!