Lépcsőzetes nyitás Pápán (2021.04.07.)

160

Több, mint két és félmillió ember már megkapta a koronavírus elleni oltóanyagot hazánkban. Ezért a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló kormányrendelet mai napon hatályba lépett. Ez többek közt kitér a kijárási tilalomra, mely időszak este 10 óra és reggel 5 óra intervallumra módosul. Másik fő rendelkezése a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások engedélyezése, valamint a boltok négyzetméter alapú nyitvatartása. A fokozatos nyitással kapcsolatban Pápán működő kereskedőket és szolgáltatókat kerestünk meg.

Lépcsőzetes nyitás Pápán (2021.04.07.)

Lépcsőzetes nyitás Pápán (2021.04.07.)Több, mint két és félmillió ember már megkapta a koronavírus elleni oltóanyagot hazánkban. Ezért a védelmi intézkedések lépcsőzetes feloldásának első fokozatáról szóló kormányrendelet mai napon hatályba lépett. Ez többek közt kitér a kijárási tilalomra, mely időszak este 10 óra és reggel 5 óra intervallumra módosul. Másik fő rendelkezése a személyes megjelenést igénylő szolgáltatások engedélyezése, valamint a boltok négyzetméter alapú nyitvatartása. A fokozatos nyitással kapcsolatban Pápán működő kereskedőket és szolgáltatókat kerestünk meg.

Posted by Pápa Városi Televízió on Wednesday, April 7, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!