Tájékoztató

167

A Központi Statisztikai Hivatal Adatgyűjtési Igazgatóság Lakossági adatfelvételek főosztályának közlése alapján tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) Pápa településen 2020. szeptember 15. és december 31. között a háztartások életkörülményeinek feltárására irányuló „Miből élünk?” című adatfelvételt hajt végre. A felmérést az Európai Központi Bank koordinálja, és az Európai Unió tagországai vesznek részt benne.

A kérdőívet interneten keresztül szeptember 15. és november 30. között lehet kitölteni. Október 2. és december 31. között pedig fényképes igazolvánnyal rendelkező összeírók keresik fel azokat a háztartásokat, amelyek nem élnek az online kitöltés lehetőségével. A válaszadás önkéntes.

A lakosság részére hétfőtől csütörtökig 8 és 16.30 óra, pénteken 8 és 14 óra között a +36 80 200 766-es (3-as mellék) ingyenes zöld számon, valamint a lakinfo@ksh.hu e-mail címen adnak további felvilágosítást. Az adatfelvétellel kapcsolatosan a mibolelunk.ksh.hu internetes oldal nyújt bővebb tájékoztatást.

Dr. Nagy Krisztina jegyző

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!