Márciusra nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)

77

A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Kormányrendelet határozott arról, hogy a meghatározott tevékenységi körű kisadózó vállalkozások, 2021. március hónapra tekintettel mentesülnek a kisadózók tételes adójának megfizetése alól. Az e bekezdés szerinti adófizetési kötelezettség alóli mentesülés nem befolyásolja a társadalombiztosítási és munkaerőpiaci ellátásokra való jogosultságot és az ellátások összegét. A katát minden hónapban 12-ig kell megfizetni, Pápán is sok olyan katás vállalkozás működik, melynek a mai napon nem kellett ezt a kötelezettséget teljesíteni.

Március nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)

Március nem kell katát fizetni egyes vállalkozásoknak (Híradó 2021.04.12.)A veszélyhelyzet ideje alatt egyes gazdaságvédelmi intézkedésekről szóló kormányrendeletek módosításáról szóló 105/2021. (III. 5.) Kormányrendelet határozott arról, hogy a meghatározott tevékenységi körű kisadózó vállalkozások, 2021. március hónapra tekintettel mentesülnek a kisadózók tételes adójának megfizetése alól. Az e bekezdés szerinti adófizetési kötelezettség alóli mentesülés nem befolyásolja a társadalombiztosítási és munkaerőpiaci ellátásokra való jogosultságot és az ellátások összegét. A katát minden hónapban 12-ig kell megfizetni, Pápán is sok olyan katás vállalkozás működik, melynek a mai napon nem kellett ezt a kötelezettséget teljesíteni.

Posted by Pápa Városi Televízió on Monday, April 12, 2021

A papesvideke.hu oldalon megjelenő valamennyi írást és képet szerzői jog véd. A cikkek és képek üzleti célú felhasználása kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető a web(kukac)papaesvideke.hu címen. Megértésüket köszönjük!