Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
PÁPA - SPORTSPORT

Komáromban javítana a Perutz FC

Haraszti Gábor | 2021.04.13.

Három nappal az Érd elleni vereség után ismét tétmérkőzést játszik a Perutz FC, Takács Gábor tanítványai az NB III-as labdarúgó-bajnokság hétközi fordulójában Komáromba utaznak.

Bosszantó, 2-1-es vereséget szenvedtek a 28. fordulóban a bakonyaljaiak, akik Hanzl Máté és Skriba Máté nélkül léptek pályára. A lefújás után Takács Gábor, a Perutz szakvezetője elégedetlenkedésének adott hangot, mondván többen is nagyon visszafogott teljesítményt nyújtottak.

– Hiányoztak a karakterek, most lehetett látni, hogy Hanzl Máté és Skriba Máté mennyire fontos láncszemei ennek az együttesnek. Nincs idő keseregni, megyünk tovább, újabb nehéz feladat vár ránk – fogalmazott a tréner.

Öt vereség és egy döntetlen után az elmúlt két forduló eredményei alapján úgy tűnik, kilábalt a hullámvölgyből a komáromi alakulat, mely előbb a Bicskét, majd múlt vasárnap a Ménfőcsanakot is legyőzte. Három helyezés, ám mindössze két pont áll a kezdő sípszó előtt a felek között, mindkét alakulatnak nagyon fontos a szerdai 90 perc.

– Egy rutinos edzővel és több jó labdarúgóval rendelkezik a Komárom, mely sérülések és betegségek után kezd összeállni – folytatta a pápai edző. – Résen kell lennünk, nagyon fegyelmezetten és zártan kell védekeznünk, emellett nagyon bízom benne, hogy a támadójátékunk feljavul, kellenek a gólok. Felkészültünk, győzni megyünk – zárta rövidre Takács Gábor, aki hozzátette, a korábbi sérültek továbbra sem százszázalékosak, így csak a mérkőzés előtti órákban dől el, milyen összetételben tudnak pályára lépni.

A találkozót április 14-én 16:30-tól rendezik a Molaji Sporttelepen.





Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: