Küldj üzenetet

Amennyiben kérdése lenne hozzánk, küldje el nekünk!

Vagy keress információt oldalunkon:

Követés:
HAZÁNK - SPORT

Gálfi és Fucsovics is továbbjutott a US Openen

Gáspár Milán | 2022.08.29.

Fucsovics Márton továbbjutott az amerikai nyílt teniszbajnokság hétfői nyitónapján, ellenfele, a hazai közönség előtt szereplő Maxime Cressy a harmadik játszmában feladta az összecsapást.  Gálfi Dalma pedig két játszmában legyőzte a spanyol Nuria Párrizas Díazt.

Az elmúlt időszakban sokszor sérüléssel bajlódó, a világranglistán 98. helyezett Fucsovics Márton és riválisa is hozta adogatójátékait az első szettben, a rövidítésben pedig Fucsovics hiába vezetett 4-3-ra, 7-4-re, végül Cressy volt jobb, aki 57 perc alatt jutott szettelőnyhöz. Az amerikai rögtön brékkel nyitotta a második játszmát, majd már a szettért adogatott, amikor Fucsovics visszabrékelt, és "lendületből" egyenlített. Sőt, a folytatásban is remekelt, 5:1-re elhúzott, ám ekkor Cressy jelezte, hogy nem tudja folytatni a játékot.
Fucsovics a következő fordulóban a spanyol Alejandro Davidovich Fokinával találkozik.

A nap magyar érdekeltségű női meccsén az első négy gémben mindketten hozták a saját szervájukat, a következő ötben viszont egyszer sem. A világranglistán 91. Gálfi a szett végén aztán újra jól adogatott, és 35 perc alatt előnybe került. A második játszmában megint együtt haladtak a felek, ekkor 3:3-nál jött a Gálfi-brék, és innen már a magyar teniszező nem engedte ki kezéből az 1 óra 22 percig tartó csatát.
Gálfi a következő fordulóban a brit Harriet Dart és az orosz Darja Kaszatkina párharcának győztesével találkozik.


  • Friss hírünk
    Videó
    Pápa TV híradó

    Híradó 2024.03.28.

    A legfontosabb hírek a városból.

    Elolvasom »
    Követés:



Keresés tartalmaink között

Kérjük adja meg a keresett kifejezés az alábbi mezőben: